povedal by som, ze len to, ze nebude taky smadnyneo250 napísal:Co spôsobuje ked niekto vypije Cannabis???
Co spôsobuje ked niekto vypije Cannabis???
Re: Co spôsobuje ked niekto vypije Cannabis???
no tak na to zabudni... na mlieko treba slusne mnozstvo, hento ti stacit zdaleka nebude. robit mlieko sa oplati ak si nieco dopestoval, pripadne niekoho takeho poznas, co ti da odpadovy material po spracovani - teda konare s listami (pripadne aj so siskami ak to ma mat gradySepiroth napísal:rozprávate tu o varení trávy v mielu, ale... to kolko mlieka a kolko tej trávy na to použijete? bo ja kupim trocha travy s kamarátmi iba občas fakt, ale 1gram = 300sk+ a ked kupime za liter travy tak jej, co sa objemu týka, je asi ako dve cajove vrecka... a to žeby som varil v pollitri mlieka sa mi zdá blbosť. a zase uvariť jednu šálku travamlieka a potom sa z toho dať neviem koĺkí? to by muselo byť fest zaujimave... nop kazdopadne poučte ma a ja sa možno niekedy inšpirujem. Doma denne berieme 2 litre domáceho mlieka od susedov, čiže s plnotučnosťou nebude problém
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm neda mi sem nedat asi na to aj pesnicku.... je to extremne cool, pocuvam ju dost casto...
do prilohy sa da davat do 5Mb a spakovat na menej sa mi to nejak nedalo.... nemyslim to ako warez/ak nevyhovuje pravidlam tak to zmazte a sorry
do prilohy sa da davat do 5Mb a spakovat na menej sa mi to nejak nedalo.... nemyslim to ako warez/ak nevyhovuje pravidlam tak to zmazte a sorry
Kód: Vybrať všetko
http://czshare.com/143913/Hdsv/Canabiss.mp3o marketingu aby to kupovali naivky ktore veria kazdej sprostosti ktoru vidia v telke, vyklade alebo na bilboarde . . . To ako ked mi sestra doniesla z Amsterdamu cannabis lizatko - nic ine len aroma a obycajne lizatko tak isto je to aj s tymi drinkami navyse si myslim ze nebudu ani tak "kvalitne" ako napr. taky bullMurphY napísal:inac co hovorite na tie energy drinky o com to je ?
-
nejakymarko
Addict
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
o nicom, keby si si napriklad precital zlozenie tak je tam "aroma konope" cize dokopy nic, len prichut.MurphY napísal:no thceckom sa este nikdo nezabil..takze okrem stavov dobrych ci zlych mu to moc nemusi uskodit.. len stale si nepoviedal co to chce vypit.. mleko ?.. inac co hovorite na tie energy drinky o com to je ?
-
el-robie69
Novice
Kvalita vs. kvantita
Zdravim vas mliecari!ViRuS napísal:no tak na to zabudni... na mlieko treba slusne mnozstvo, hento ti stacit zdaleka nebude. robit mlieko sa oplati ak si nieco dopestoval, pripadne niekoho takeho poznas, co ti da odpadovy material po spracovani - teda konare s listami (pripadne aj so siskami ak to ma mat grady). a to aspon polku tesco tasky suseneho matrosu na liter mlieka. samozrejme najpr niekolko krat prevarit vo vode, aby si sa zbavil chlorofilu, ktory nie je nijak prijemny na pitie a ani na travenie.
Sem-tam mliecko krajsie zapise ako fajka aj ta od frajerky, ale zaujal ma tento prispevok, samozrejme nie o tej komercnej malinovke ale o vareni mliecka, pretoze to chem stale vylepsit. Samoska ze ked aj ja dam polovicu tesco igelitky do litra mlieka tak to funguje, ale ma to uz nejak nebavi a preto sa chcem opytat ci nemate skusenost dat povedzme do pol litra mlieka nejaky 1g indooru. Ved predsa nejde o to ake mnozstvo matrosu dam vyvarit, ale co sa v tom matrose nachadza. Tak naco tam budem zbytocne topit 1kg matrosu s obsahom 10% THC ked mi staci 0,01kg a tiez s obsahom 10% THC. Samozrejme ze 10% je nemozne, to je len na vysvetlenie a pochopenie, max. sa da z toho vytrieskat 3-5% aj to z vaporizerom. Potrebujem sponcovat s fajcenim, pretoze priedusky uz dosluzili
-
el-robie69
Novice
Jasne tych vypoctov sa to netyka, napisem to zrozumitelnejsie moju otazku.meffisto napísal:Ja len ze podla tvojich poctov by si zo shitu ziskal 100g THC
a z indoru 1g THC
![]()
ale viem, co si chcel napisat.
Mozno este taka vec, ze z 1kg sa ti strati mensie percento v porovnani s 10g
Je to to iste ked pouzijem na pripravu mlieka 1kg shitu a 1gram indooru? Tazko presne povedat kolko obsahu igelitky sa vyrovna jednemu dobremu indoor modelu, no sak najlepsie lampa, ne?!
Nebavi ma uz robit z vreciami a vedrami, proste minimalizovat to, len nechem experimentovat, ci to niekto riesi, lebo shit nemam mam moznost riesit iba dobry model a preto nerad by som ho zmarnil, no mozno budem musiet nejak sam hutat lebo zrejme fsetci tam pchaju len listy a stonky?!
Na druhej strane stoji otazka co urobi s pokusnym jedincom take mlieko z lampy?