Team Fortress 2 přes Steam

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Team Fortress 2 přes Steam

Príspevok od používateľa kapu »

Dneska jsme si koupil Orange Box přes Steam a hnedka mi to dalo nabídku, že si ty hry můžu stáhnout, tak jsem si stáhl tedy TF2 hned (měl jsem to asi za 3 hodinky), ale nešlo to nějak spustit, měl jsme tam už 100% - Ready status, ale když jsem dal launch game, tak tam byla strašně dlouho ta tabulka "Preparing to launch TF2", ale ani po 10 minutách se nic nestalo...

Tak mi to nedalo a šel jsem se podívat do My Games ve steamu a tam bylo pořád 100%, ale když jsem na to klikl pravým, tak šlo dát Install nebo tak něco, tak jsem to dal... To se jakkdyž "nainstalovalo" a začalo se to zase stahovat od 28% :evil: :evil:

Přitom .gcf soubory ve SteamApps složce mám a když dám Validation TFka, tak to naběhne do 100%, že je to v pořádku, ale potom se to začne zase stahovat dál :(

Nevíte někdo jak toto stahování přerušit a nestahovat to znova, ale začít hrát? :cry: :cry:
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

ak si tam mal 100% ready tak ti to malo ísť spustiť, no ak si to pýta stiahnúť znovu tak to nechaj ešte raz prejsť...možno sa pri sťahovaní vyskytla nejaká chyba.. hmm? nebuď nedočkavý.. skús to nechať prejsť ešte raz a daj vedieť či to ide či nie...
kapu
Medium Star
Medium Star

Sippo napísal:ak si tam mal 100% ready tak ti to malo ísť spustiť, no ak si to pýta stiahnúť znovu tak to nechaj ešte raz prejsť...možno sa pri sťahovaní vyskytla nejaká chyba.. hmm? nebuď nedočkavý.. skús to nechať prejsť ešte raz a daj vedieť či to ide či nie...
no jo, právěže mi to dodělalo limit, ale tak naštěstí pozítří už je nový měsíc a už pojedu zase plnou rychlostí, takže to stáhnu zase za 3 hodinky a doufám, že potom už to půjde kurňa, po třetí už bych to nestahoval :evil:
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

to ti verim ze to dokaze nasrat...ale co si pamatam tak, ked som si kupil cs anthology tak tiez mi strasne vela veci na prvy krat tahalo.... no nejako som to nastartoval...
kapu
Medium Star
Medium Star

Jak se to stáhlo po druhé, tak už to fičí :)
Napísať odpoveď