Výkyvy nálady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Artuš napísal:dakedy to bolo velmi tazke, ale uz sa to celkom zlepsilo aj ked nie som typ cloveka ktoryy by vela hovoril. Lepsie sa citim v partii dvoch troch kamaratov ktorych dobre poznam ako v partii 10 a viac ludi kde casto ani velmi nemam co povedat
Tak to je fajn, chcela som tým naznačiť, že možno sa necítiš dobre vo svojej partii, tak aj keď to bude možno ťažké, mal by si si nájsť nejakú spriaznenú dušu, kto by ti skutočne rozumel.
Myslím, že v danom veku je to dosť častý problém. Tiež som mala problém zapadnúť niekam, pretože som mala pocit, že si s nikým nerozumiem, ale ľudia sa menia, názory tiež, vzťahy sa vytvárajú a kryštalizujú, časom si s niekým určite "sadneš" a budeš si s ním rozumieť :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Artuš napísal:Jin - a kde sa mam potom prejavovat ?
To záleží na možnostiach okolo Teba, avšak ako si už predtým spomenul, sú vzhľadom na mesto v ktorom bývaš - obmedzené. Ale určite sú aj tam možnosti, v ktorých by si sa mohol prejaviť - byť kreatívny - využiť svoj mentálny potenciál, inak idee proti tebe a Ty sa z nedostatku podnetov na premýšľanie / prejavenie sa / etc. zamýšľaš sám nad sebou...
Samozrejme stále prijateľnejší, jednoduchší a v mnohých ohľadoch aj "účinnejší" variant je nájdenie si spriaznenej duše či už rovnakého, alebo opačného pohlavia...
Artuš
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Artuš »

DonLuca - samemu sa mi dost tazko nadvazuju kontakty skor by som potreboval niekoho kto by nas zoznamil kebyze sa cirou nahodou taka osobka objavi, a tiez nie som vo velkej partii az taky komunikativny skor pri mensom pocte ludi

Bolek - je pravda ze mi kamarat vravi ( ktory je asi ku mne najblizsi), ze sa to vekom zmeni len ja by som uz tieto vykyvy mal najradsej cim skor za sebou :)

jin - v tych aktivitach mas asi pravdu...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Artuš napísal:DonLuca - samemu sa mi dost tazko nadvazuju kontakty skor by som potreboval niekoho kto by nas zoznamil kebyze sa cirou nahodou taka osobka objavi, a tiez nie som vo velkej partii az taky komunikativny skor pri mensom pocte ludi
Hm pozri mňa tiež nikto nikdy nezoznamoval, keď som chcel spoznať nejakú babu, musel som sa pozbierať nabrať odvahu a ísť do toho sám... tak aj ty naber odvahu a skús hľadať niečo nové, možno nepoznané... :wink:
Artuš
Light Expert
Light Expert

DonLuca - bohuzial som sa vsak zatial stretol len s tymi ktorym ide o vyzor alebo su povahovo tiez odlisne, ak mas na mysli hladanie potencionalnej partnerky. co sa kamaratiek tyka tak tie ma vraj maju celkom radi :), ale tu je tiez prekazka ten povahovy rozdiel

Bolek - to dufam...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Artuš: Neboj, raz sa možno budeš diviť, ako si mohol mávať tie výkyvy. :) Posilní ťa to a posunie ďalej.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Artuš napísal:DonLuca - bohuzial som sa vsak zatial stretol len s tymi ktorym ide o vyzor alebo su povahovo tiez odlisne, ak mas na mysli hladanie potencionalnej partnerky. co sa kamaratiek tyka tak tie ma vraj maju celkom radi :), ale tu je tiez prekazka ten povahovy rozdiel
Áno vystihol si to, že narážam na hľadanie potencionálnej partnerky....
No treba hľadať a hľadať, vieš ako sa vraví: "kto hľadá, ten nájde"...a verím, že určite niekde je baba, ktorá ma podobnú ba rovnakú povahu ako ty :-)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Artuš napísal:bohuzial som sa vsak zatial stretol len s tymi ktorym ide o vyzor alebo su povahovo tiez odlisne, ak mas na mysli hladanie potencionalnej partnerky. co sa kamaratiek tyka tak tie ma vraj maju celkom radi :), ale tu je tiez prekazka ten povahovy rozdiel
Tak ale vieš...teraz to zas vyznieva tak, akoby si hľadal, resp. pokúšaľ sa hľadať niekoho 100% povahovo kompatibilného. Takého nikoho nikdy nenájdeš, môžeš nájsť iba niekoho viac, či menej podobného. Ide tu aj o isté prekonávanie prekážok a preklenutie tej "povahovej rozdielnosti". You can make it! :wink:
Píšeš, že kamarátky Ťa majú celkom radi... Neverím, že tam nie je ani jedna s ktorou si nedokážeš pokecať "lepšie", ako s tými ostatnými. A nemám tým hneď namysli, že by to mala byť potenciálna partnerka.
Artuš
Light Expert
Light Expert

DonLuca - problem je ze som sa vzdal uz hladania kedze naposledy co som sa o daku pokusal skoncilo dost zahanbujucim neuspechom a aj to bol v minulosti dovod tych vykyvom kedze som na to nedokazal prestat mysliet, az po urcitom case

jin - osobne sa dost takychto rozhovorov bojim aj hlavne preto ze by sa to mohlo dostat dalej co sme sa rozpravali a tak
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Artuš napísal:DonLuca - problem je ze som sa vzdal uz hladania kedze naposledy co som sa o daku pokusal skoncilo dost zahanbujucim neuspechom a aj to bol v minulosti dovod tych vykyvom kedze som na to nedokazal prestat mysliet, az po urcitom case
Tak a tu je kameň úrazu... máš niekedy pocit, ba až strach, že ak nájdeš opäť nejaký ten objekt záujmu, môže to skončiť tak, ako naposledy...že je to tak a preto radšej nehľadáš....
Artuš
Light Expert
Light Expert

DonLuca - lenze je problem v tom ze dievcata aspon u nas vacsinou idu po krase a ked sa uz nahodou najde taka ktorej nejde o vyzor tak ju odradi moja povaha ( a to sa snazim mat pri dievcatach co najlepsiu naladu, aspon sa tak tvarit)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Artuš napísal:jin - osobne sa dost takychto rozhovorov bojim aj hlavne preto ze by sa to mohlo dostat dalej co sme sa rozpravali a tak
No a v tomto vidím hlavný problém. Nie je to možno aj tak, že keď sa s nejakou babou zapletieš do "dôvernejšieho" rozhovoru, začneš k nej niečo cítiť, alebo niečo iné? (strach, že to vykecá, etc...?). Mal by si sa hlavne naučiť dôverovať - a možno ešte predtým obozretnejšie vyberať ľudí, ktorým sa zveríš...

Charakterizuj svoju povahu, resp. to, čo si myslíš, že dievčatá pri Tebe odrádza.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Artuš napísal:DonLuca - lenze je problem v tom ze dievcata aspon u nas vacsinou idu po krase a ked sa uz nahodou najde taka ktorej nejde o vyzor tak ju odradi moja povaha ( a to sa snazim mat pri dievcatach co najlepsiu naladu, aspon sa tak tvarit)
tak skus priateľku hľadať v nejakom inom meste(najlepšie najbližšom), neverím, že aj tam, aby sa nenašla baba, tebe podobná :smt048
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

DonLuca napísal:Tak a tu je kameň úrazu... máš niekedy pocit, ba až strach, že ak nájdeš opäť nejaký ten objekt záujmu, môže to skončiť tak, ako naposledy...že je to tak a preto radšej nehľadáš....
:) no to ma pravdu DONLUCA. Nemaj strach a odhodlaj sa a nájdi si dievča. Možno ta ktorú si naj des bude pravá :)
Artuš
Light Expert
Light Expert

jin napísal:No a v tomto vidím hlavný problém. Nie je to možno aj tak, že keď sa s nejakou babou zapletieš do "dôvernejšieho" rozhovoru, začneš k nej niečo cítiť, alebo niečo iné? (strach, že to vykecá, etc...?). Mal by si sa hlavne naučiť dôverovať - a možno ešte predtým obozretnejšie vyberať ľudí, ktorým sa zveríš...

Charakterizuj svoju povahu, resp. to, čo si myslíš, že dievčatá pri Tebe odrádza.
ved to je ten problem ze sa toho dost bojim. co sa tyka povahy tak ta zavisi od nalady ked mam dobru naladu tak si myslim ze som celkom mily a snazim
sa tvorit aku taku zabavu, no ked mam zlu tak mozu nastat dve situacie :

1. bud sa do seba uzavriem a velmi nekomunikujem
2.alebo zacnem byt dost agresivny a niekedy aj zlomyselny

DonLuca - najblizise mesto je v podstate vzdialene vyse 30 km daleko
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Pokús sa neupadať stále do tej zlej nálady a keď sato nebude dať, tak určite nebuď agresívny alebo zlomyseľný. To ľudí od teba len viac odradí a dostávaš sa zase do začarovaného kruhu. Naozaj sa skús vyhnúť tomu, že tú zlú náladu dostaneš, najlepšie je prevencia :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Artuš napísal: 2.alebo zacnem byt dost agresivny a niekedy aj zlomyselny
To je už skôr problém sebaovládanie si myslím....
BTW....ja mam priateľku vzdialenú odo mňa 43 km :wink: a funguje to a bude aj fungovať navždy
Artuš
Light Expert
Light Expert

bolek - o to sa aj snazim lenze ja ako keby som mal pocas tej zlej nalady pocit ze sem ( do partie apod.) vobec nepatrim, ze ma nikto nema rad, ze som kazdemu iba na posmech kedze som iny

DonLuca - zalezi to aj veku pochybujem ze v mojom veku moze fungovat vztah na velku dialku
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Lenže to, že si iný nie je dôvod byť zlomyseľný. Vlastne by si mal byť rád, že si iný, že vynikáš, neber to ako zlo, že nezapadáš do davu. Nie si na svoj vek priveľmi vyspelý alebo inteligentný? Aj to môže byť dôvodom, že nezapadáš a ostatným nie si sympatický.
Artuš
Light Expert
Light Expert

bolek - kebyze o sebe poviem ze som od ostatnych prilis vyspely alebo inteligentnejsi vyznelo by to ako samochvala, ja to takto nedokazem az tak posudit. ale mam dost odlisny nazor na veci co sa zivota tykaju a podobne

steniatko - thnq :)
Napísať odpoveď