Výkyvy nálady
len su tu bohuzial dva problemy: vyzor a v istej miere aj hanblivostDonLuca napísal:Všetko sa dá, ak sa chce a ak by to bola naozaj láska....a už ak by to bolo naozaj úprimné a našiel si babu tebe podobnú, myslím, že tých 30 km je zanedbateľné číslo
bolek - tak dost sa zaujimam o bodybuilding a celkove o pohybove aktivity ako take aj ked viac co sa tyka teorie, bavila by ma praca napr. sportoveho trenera a tak. to vyplna dost z mojho volneho casu a popritom sa este venujem skole a kamaratom. a este pisanie do fór
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
A si si istý, že práve vzťah by ti mohol pomôcť? Možno by to chcelo len nejakú veľmi dobrú kamarátku, pretože vzťah prináša so sebou aj riziko sklamania, ktoré by si niesol asi veľmi zle. Lenže pri nejakej dobrej kamoške sa naučíš komunikovať s holkou, zároveň sa trochu oťukáš a prestaneš byť taký hanblivý.Artuš napísal:len su tu bohuzial dva problemy: vyzor a v istej miere aj hanblivost
-
DonLuca
Medium Star
nie vôbec sa nepýtaš blbo.... no ako som vravel na začiatku, nájsť si nejaké hobby, ktoré by ťa bavilo a ktorým by si zabil ten čas....Artuš napísal:a co mam potom robit ten rok - dva ? viem asi sa blbo pytam ale predsa
A ver, že nie si ani prvý, a ani posledný, čo má v tvojom veku mindráky zo svojho výzoru a čo je hanblivý, proste to musíš v sebe zlomiť a veriť si
bolek - ja som ani v jednej vete netvrdil ze si chcem hladat partnerku, tu sa len ta moznost preberala ako prostriedok na vyriesenie mojho problemu. a tak malokedy sa takto zhovaram s kamaratkami a skoro nikdy nie som s nimi tak osamote aby som si s nimi mohol takto pohovorit
DonLuca - ale zase popri skole to nie je az take jednoduche
DonLuca - ale zase popri skole to nie je az take jednoduche
-
DonLuca
Medium Star
Vôbec to nie je až také zložité a ver mi, tvoj vek už mam za sebou, keby si bol vysokoškolák, tak to ešte pochopím, ale ver, že dá sa to....skús nejaký športový krúžok....napr: ja som sa venoval a ešte stále venujem basketbalu a dá sa to stíhať...aj keď mám pred sebou maturuArtuš napísal: DonLuca - ale zase popri skole to nie je az take jednoduche
-
jin
VIP
Artuš: Ak ničím iným, tak tento tvoj "problém" prejde časom. Rovnako, kao prišiel, tak aj odíde. Zrejme teraz prechádzaš obdobím prudkého vývinu emotivity a intelektu ako takého a možno si predbehol tvojich kamarátov, preto sa Ti zdá, že nemáte o čom. Preto sa prejavuj a realizuj ako jednotlivec - použi svoj potenciál, ako výhodu a premeň to do nejakej aktivity (šport, hudba,), do niečoho, čo zaujme tvoju myseľ aj telo. A svojim výzorom sa dáko extra netráp. Každý má občas z neho blbú náladu - ale nie je to dáke kritérium pre nadväzovanie vzťahov. A keď pre niekoho je, tak Ti nestojí za to 
DonLuca - tak chodim casto do posilky s kamaratom 3-4 krat do tyzdna na dve hodiny (ale cez prazdniny mam prestavku)
jin - teraz nechcem aby to vyznelo ako samochvala ale o mne uz v aj v mladsom veku vraveli ze som od ostatnych vyspelejsi a aj sam som to tak citil ze mam uplne ine, mozno "dospelejsie" zaujmy
BTW - hudbe by som sa velmi rad venoval ale bohuzial nemam ako
EDIT : a s emotivnostou som sa asi narodil kedze som ju dost prejavoval aj v mladsom veku
jin - teraz nechcem aby to vyznelo ako samochvala ale o mne uz v aj v mladsom veku vraveli ze som od ostatnych vyspelejsi a aj sam som to tak citil ze mam uplne ine, mozno "dospelejsie" zaujmy
EDIT : a s emotivnostou som sa asi narodil kedze som ju dost prejavoval aj v mladsom veku
-
bolek
Guru
Nemám ako nie je argument. Pokiaľ by si sa hudbe rád venoval, isto sa nájde cesta, ako to dosiahnuť. Spev, hudobný nástroj - určite existuje nejaký krúžok alebo umelecká škola, kde sa môžeš realizovať. pokiaľ nie, môžeš sa učiť ako samouk.
Pokús sa "preplávať" týmto obdobím, prežili sme ho viacerí, zvládneš to aj ty.

mojou "celozivotnou laskou" je elektronicka hudba ako trance, house a podobnebolek napísal:Nemám ako nie je argument. Pokiaľ by si sa hudbe rád venoval, isto sa nájde cesta, ako to dosiahnuť. Spev, hudobný nástroj - určite existuje nejaký krúžok alebo umelecká škola, kde sa môžeš realizovať. pokiaľ nie, môžeš sa učiť ako samouk.
-
jin
VIP
To nie je samochvála, ale zrejme fakt.Artuš napísal:jin - teraz nechcem aby to vyznelo ako samochvala ale o mne uz v aj v mladsom veku vraveli ze som od ostatnych vyspelejsi a aj sam som to tak citil ze mam uplne ine, mozno "dospelejsie" zaujmy
Nemáš sa ako venovať hudbe? Nie si samouk? Aj keď o to ide, hudba sa dá tvoriť aj na PC a celkom dobrá, ak máš vkus, ale to už zachádzame do OT
Načo ťažké 10tisíce??? Máme aj warez, len treba hľadaťArtuš napísal:mojou "celozivotnou laskou" je elektronicka hudba ako trance, house a podobnea kebyze sa chcem venovat jej musel by som za progrmay na jej tvorbu alebo mixaz minut desattisice korun a to si dovolit nemozem
-
midnight_man
Guru
aj mojou laskou je hudba..nikdy som si nemyslel ze dame dokopy aparatruu playere..koncaky.svetla a podobne tiez to stalo 10 tky tisic korun a zabera mi to vsetek cas....chcelo to par brigad...dake ksefty sikovne si pozhanat veci...vsetko sa da ked chcesArtuš napísal:jin - ako som vyssie popisal co sa hudby tyka tak su problemom financie