z nicoho nic nefunguju titulky
-
Old Dirty Bastard
Guru
z nicoho nic nefunguju titulky
Zdravim, tak som dnes chcel pozriet na PC jeden film s titulkami a milo ma prekvapilo to, že v každom prehravači(WMP, Media Classic, ..) nefunguju titulky, včera ešte všetko išlo a dnes už žiadne nefunguju.. a keby len to, vo WMP mi dokonca nefunguje ani prehratie žiadneho video suboru, ked nejaky subor spustim, obraz ostava čierny a stopa stoji na začiatku, samozrejme nefugnguje ani zvuk
pokušal som sa v media classic nahodit titulky ručne cez load subtitles a vyskočila mi nejaka chyba(v prilohe)
neviete v čom može byť chyba? vobec nechapem čo je v tej hlaške, ešte dodam že som od včerajška žiaden program ani driver neinštaloval a rovnako ani neodinštaloval, včera ešte všetko fungovalo..
použivam windows xp professional sp2, doteraz som sa s ničim takymto nikdy nestretol, tomuto nechapem ani v najmenšom, čo proste mohlo zblbnuť..
pokušal som sa v media classic nahodit titulky ručne cez load subtitles a vyskočila mi nejaka chyba(v prilohe)
neviete v čom može byť chyba? vobec nechapem čo je v tej hlaške, ešte dodam že som od včerajška žiaden program ani driver neinštaloval a rovnako ani neodinštaloval, včera ešte všetko fungovalo..
použivam windows xp professional sp2, doteraz som sa s ničim takymto nikdy nestretol, tomuto nechapem ani v najmenšom, čo proste mohlo zblbnuť..
-
jablkooo111
Novice
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja som už rozmyšlal tiež nad virusom.. fakt nechapem prečo sa to inak mohlo stať.. robi to v každom prehravači.. včera bolo všetko OK, fakt total nechapačka
kodek ten film nepotrebuje žiadny iny(kokedy mam), robi to pri každom video subore, vo WMP proste zamrzne, v media classic to prehra v poho, ale ked ma film titulky, tak ich nezobrazuje..
kodek ten film nepotrebuje žiadny iny(kokedy mam), robi to pri každom video subore, vo WMP proste zamrzne, v media classic to prehra v poho, ale ked ma film titulky, tak ich nezobrazuje..
-
Old Dirty Bastard
Guru
omfg, mam klite codec pack a nič ine, šlape mi už od posledneho formatu par mesiacov, doteraz som žiadny problem nemal!Cesar napísal:Codec hell?Odinštaluj si všetky kodeky, crackované prehrávače a všetko podobné a si nainštaluj len čo potrebuješ, stačí xvid, vobsub, quicktimealternative.
VLC, Mplayer - nepotrebujú žiadne kodeky a skoro všetko prehrávajú, sú najlepším riešením.
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Old Dirty Bastard
Guru