no ja som to pozeral dneska rano o tretej a nejako ma to nenadchlo ale ze vobec,tie priserky boli nejako debilne urobene a aj koniec bol blby,vsetko sa to podobalo na klasicke filmy o mutantoch kde zachraneni najdu novy svet kde su vsetci OKGrosay napísal:Vzhladom na to, ze som o tomto filme nic nevedel a ani som nevedel, ze ma vyjst, tak po pozreti som vobec nebol sklamany. Ten "mrtvy" New York bol skvely. Will svoju postavu zvladol vyborne, ako inak... Hej, ten koniec nebol zrovna uno-nuno, ale k tomu filmu pasuje.
I am Legend
-
qwerty-xyz
no jo ten film je fakt vymakany a kt omu koncu:je blby ale keby to tak nebolo tak by sa ten film nevolal I am LegendGrosay napísal:Vzhladom na to, ze som o tomto filme nic nevedel a ani som nevedel, ze ma vyjst, tak po pozreti som vobec nebol sklamany. Ten "mrtvy" New York bol skvely. Will svoju postavu zvladol vyborne, ako inak... Hej, ten koniec nebol zrovna uno-nuno, ale k tomu filmu pasuje.
-
lekoklatik
VIP
Vcera som si to pozrel a bol som vcelku spokojny. Oblubujem postapokalypticke filmy a nie som ani proti zvratom v negativnom duchu. Will Smith je sympatak, ktory hlada liek proti virusu v spolocnosti Samanthy. Na chvilu som sa citil akoby som pozeral taku "kopiu" samomluva hlavneho hrdinu ako v Stroskotancovi (spolocnik pes alebo aj lopta Wilson). Az na ten zaver, ktory bol trosku casto vidani cliche to bolo takmer dokonale.
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
o tomto filme som sa dozvedel az z tochto topicu a nic som o nom v podstate nevedel tak som ani nic neocakaval.....ale film ma prekvapil a pacilo sa mi to....to na zaciatku bolo riadne ako poloval....dlho dlho nic aj ekd som vedel aspon to ze tam volake prisery budu a potom zrazu tma bolo to som sa par krat fajne zlakol je pravda ze na to treba mat aj atmosku ja som to pozeral asi o 3 v noci co je akurat a pri vypnut svetle...az som ho lutovla ked mu zomrel pes, aspon vydno ze clovek nemoze zit sam...teraz sa chystam pozerat War tak som zvedavy ake to bude...diky za dobry tip na film 
rado sa staloHulkm napísal:o tomto filme som sa dozvedel az z tochto topicu a nic som o nom v podstate nevedel tak som ani nic neocakaval.....ale film ma prekvapil a pacilo sa mi to....to na zaciatku bolo riadne ako poloval....dlho dlho nic aj ekd som vedel aspon to ze tam volake prisery budu a potom zrazu tma bolo to som sa par krat fajne zlakol je pravda ze na to treba mat aj atmosku ja som to pozeral asi o 3 v noci co je akurat a pri vypnut svetle...az som ho lutovla ked mu zomrel pes, aspon vydno ze clovek nemoze zit sam...teraz sa chystam pozerat War tak som zvedavy ake to bude...diky za dobry tip na film
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
mirak2
Hardcore addict
titulky.com omfg
alebo toto mi trvalo 2 sekundy http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8
alebo toto mi trvalo 2 sekundy http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8