I am Legend

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Grosay napísal:Vzhladom na to, ze som o tomto filme nic nevedel a ani som nevedel, ze ma vyjst, tak po pozreti som vobec nebol sklamany. Ten "mrtvy" New York bol skvely. Will svoju postavu zvladol vyborne, ako inak... Hej, ten koniec nebol zrovna uno-nuno, ale k tomu filmu pasuje.
no ja som to pozeral dneska rano o tretej a nejako ma to nenadchlo ale ze vobec,tie priserky boli nejako debilne urobene a aj koniec bol blby,vsetko sa to podobalo na klasicke filmy o mutantoch kde zachraneni najdu novy svet kde su vsetci OK :roll:
evee
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa evee »

Grosay napísal:Vzhladom na to, ze som o tomto filme nic nevedel a ani som nevedel, ze ma vyjst, tak po pozreti som vobec nebol sklamany. Ten "mrtvy" New York bol skvely. Will svoju postavu zvladol vyborne, ako inak... Hej, ten koniec nebol zrovna uno-nuno, ale k tomu filmu pasuje.
no jo ten film je fakt vymakany a kt omu koncu:je blby ale keby to tak nebolo tak by sa ten film nevolal I am Legend :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie. Mam rad Willa a jeho filmy, ale skutocne nerozumiem, ze preco toto trha rekordy. Nicim vynimocne. Ked nieco na tuto temu, tak Resident Evil. Davam tomu tak ledva 5 z 10.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Co ja viem, take nemastne neslane, vsetko sa zbehlo tak rychlo, na mna to tiez neurobilo velky dojem, dal by som tomu tak 4/10 :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mne sa tento film páčil. Taký na jedno posedenie pozretie. Nič by som na ňom nemenil. u mna 8/10
3xo3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 3xo3 »

1.5/10 :roll:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Vcera som si to pozrel a bol som vcelku spokojny. Oblubujem postapokalypticke filmy a nie som ani proti zvratom v negativnom duchu. Will Smith je sympatak, ktory hlada liek proti virusu v spolocnosti Samanthy. Na chvilu som sa citil akoby som pozeral taku "kopiu" samomluva hlavneho hrdinu ako v Stroskotancovi (spolocnik pes alebo aj lopta Wilson). Az na ten zaver, ktory bol trosku casto vidani cliche to bolo takmer dokonale.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

o tomto filme som sa dozvedel az z tochto topicu a nic som o nom v podstate nevedel tak som ani nic neocakaval.....ale film ma prekvapil a pacilo sa mi to....to na zaciatku bolo riadne ako poloval....dlho dlho nic aj ekd som vedel aspon to ze tam volake prisery budu a potom zrazu tma bolo to som sa par krat fajne zlakol je pravda ze na to treba mat aj atmosku ja som to pozeral asi o 3 v noci co je akurat a pri vypnut svetle...az som ho lutovla ked mu zomrel pes, aspon vydno ze clovek nemoze zit sam...teraz sa chystam pozerat War tak som zvedavy ake to bude...diky za dobry tip na film :P
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Hulkm napísal:o tomto filme som sa dozvedel az z tochto topicu a nic som o nom v podstate nevedel tak som ani nic neocakaval.....ale film ma prekvapil a pacilo sa mi to....to na zaciatku bolo riadne ako poloval....dlho dlho nic aj ekd som vedel aspon to ze tam volake prisery budu a potom zrazu tma bolo to som sa par krat fajne zlakol je pravda ze na to treba mat aj atmosku ja som to pozeral asi o 3 v noci co je akurat a pri vypnut svetle...az som ho lutovla ked mu zomrel pes, aspon vydno ze clovek nemoze zit sam...teraz sa chystam pozerat War tak som zvedavy ake to bude...diky za dobry tip na film :P
rado sa stalo :lol:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

mne sa to lubilo. taky v poho film. zaujimave sceny. pacia sa mi taketo scenare vyludneneho mesta
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Hulkm napísal:...teraz sa chystam pozerat War tak som zvedavy ake to bude...diky za dobry tip na film :P
pardon za OT, no WAR sa mi pacil mozno este o trochu viac :) sak si pozri herecke obsadenie v hlavnych ulohach... proste akcny film s mlatickami pri ktorych len cumis :wink:
Jackop
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jackop »

ja sa na I am LEGEND tesim uz od septembra.. 3. 1. je to u nas v kine takze tam budem stat v rade na listky uz od 15:00 (zacina to 20:20) ale ten film stoji zato
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

ja som si to vcera pozrel a celkom v pohode to bolo.
gumb4ll
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gumb4ll »

super film :P cakal som ze to bude nudnejsie :)
Will Smith to perfektne zahral
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

i-cube napísal:mne sa to lubilo. taky v poho film. zaujimave sceny. pacia sa mi taketo scenare vyludneneho mesta
potom odporučam filmy 28 Days Later, 28 Weeks Later
na pobavenie odporučam film I Am Omega :lol: čo je čista a uplna kopia I Am Legend :evil:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Hulkm - ty si totalny expert - to kde si videl vyzradzat dejove zvraty dokonca bez upozornenia na mozny spoiler? :) Ale aspon si mi usetril cestu do kina...
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

pls nedal by mi sem niekto stranku kde na to možem stiahnut titulky?viem že sa to da vygooglit ale kym to tam najdem tak ma chyti mrtvica :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

titulky.com omfg
alebo toto mi trvalo 2 sekundy http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

skvele teraz sa mi tam kvoli tomu chce registrovat
mirak sak sa podpiš pod karmu :lol:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »