cedulky SUKROMNY POZEMOK nemaju nic so statom, policiou, sudmi je to len vec majitela ...ked tam aj zaparkujes a nije tam dopravne znacenie origo ...tak ti vlastne nemoze nic myslim ani policajt..jedine ak by ti dal majitel cez drzku ..
určite sa o tom tvoji rodičia dozvedia..aj jeden moj kamoš na strednej(ked sme šli z praxe ako obvykle do jedného obchodu,ukradol tam 3bitku a týpek čo vlastnil obchod ho chytil...a zavolal aj políciu a domov mu došiel nejaký papier z fízlarne
takže asi tak
ako sorry ale takymto mini zlodejom by som daval poriadne pokuty (aj ked najradsej by som im lamal ruku ktorou to urobili...potom by si rozmysleli ci budu kradnut )...na tento "zlocin" sa prislo ale je mnoho takychto pripadov kedy sa na to pride az neskor a musia to cvakat predavacky zo svojho a tie maju dost mizerne platy...tu ide o 18 sk ale ide o princip...
t0PiC_m4N napísal:ako sorry ale takymto mini zlodejom by som daval poriadne pokuty (aj ked najradsej by som im lamal ruku ktorou to urobili...potom by si rozmysleli ci budu kradnut )
nema sa to robit...ale...ked si zoberies pre porovnanie cojaviem pasovanie cigariet, pri ktorom prichadza stat o miliardy rocne...tak sa stat zakonmi o lamani ruk za horalky urcite zaoberat nebude...ruky sa lamali v casoch daavnych... (tusim ze sa to praktizuje aj dnes v niektorych zaostalejsich statoch...ale neviem na 100%)
susenejablko napísal:nema sa to robit...ale...ked si zoberies pre porovnanie cojaviem pasovanie cigariet, pri ktorom prichadza stat o miliardy rocne...tak sa stat zakonmi o lamani ruk za horalky urcite zaoberat nebude...ruky sa lamali v casoch daavnych... (tusim ze sa to praktizuje aj dnes v niektorych zaostalejsich statoch...ale neviem na 100%)
to dlhoprste hovado, aj keby si ukradol lentilku si nic viac len zlodej, kur*a ze margot, sak to ti nenapadlo ze kradnut je najvacsia hamba, noo ak by som bol na ulici a hladoval tak to este pochopim ale inak nie, mali ti riadne po paprckach s pendrekom nahadzat
susenejablko napísal:nema sa to robit...ale...ked si zoberies pre porovnanie cojaviem pasovanie cigariet, pri ktorom prichadza stat o miliardy rocne...tak sa stat zakonmi o lamani ruk za horalky urcite zaoberat nebude...ruky sa lamali v casoch daavnych... (tusim ze sa to praktizuje aj dnes v niektorych zaostalejsich statoch...ale neviem na 100%)
na pasovani cigariet si nabaluju vrecka aj prave statni prislucnici (nie vsetci ale predsa)...takze istym sposobom sa nabaluje aj stat
tomasso napísal:som rad ze zatial nic neprislo, tak dufam ze to tak aj ostane...
v prípade ze zato dostanes predsalen pokutu, tak si daj v najbližších 12 mesiacov pozor, lebo ked v tejto lehote spravis další priestupok tak slovenská justícia a trestné súdnictvo bude mat další prípad. (t.j. zadrzanie políciou a prokuratorom max na 48 hodín, trestné stíhanie tvojej osoby, výsluch teba za prítomnosti rodičov a v tvojom prípade (mladistvý) musis mat povinnú obhajobu atd, atd..... a nakoniec záznamík v registre trestov... a život v prdeli.
No ja s kamošom, to sme boli mladší sme raz ukradli z obchodu košík Nie norbím si srandu fakt, normálne sme zobrali košík, len sme o tom nevedeli, kamoš si rozbali nanuk a v druhej ruke mal košík, no úplne sme sa začali smiať a košík išiel vrátiť
jurant napísal:lamu ich, aj na webe mas aktualne video ako malemu chalanovi za trest lamu ruku tak, ze mu cez nu nejakym nakladakom priamo na trhu prejdu
No to keby som pozrela, tak nejem minimalnne 2 dni