Otazka ohladom W200i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Otazka ohladom W200i

Príspevok od používateľa p4ra »

Viem, ze niektore Sony Ericsson telefony maju taku moznost, ze v telefonnom zozname si nastavite ludi, ktorych nechcete, aby vam volali. Oni sa sice dovolat vedia, ale stale maju obsadzovaci ton, vas telefon neobtazuje zvonenim, ale potom si len najdete zmeskany hovor. Chcem sa spytat, ci tuto funkciu ma aj model W200i. Dakujem.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

nesom isti ci ma ale skus sa pozriet chod do nastaveni -hovory-ovladanie hovorou ja to mam na w810i tak skus ci to tam je ak hej tak super a ak nie tak som sa aspon pokusil pomoct :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak zatial kazdy SE, ktory som mal mal tu moznost nastavit si povolene hovory len od ludi, ktorych som si vybral..neviem ci je to presne to co myslis, ale myslim, ze ano. a standardne to ma kazdy SE :)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

On myslí blacklist nie? Niektoré telefóny majú možnosť pridať číslo do blacklistu, on ti potom volá ale telefón ho ignoruje..
Nie, W200 toto nemá :x. Maximálne môžeš do nastavenia->hovory->ovládanie hovorov a tam nastaviť "povolené hovory" a vybrať možnosť že prijme iba luďí ktorých máš v zozname.. (to konkrétne číslo vyhodíš a on ti ho neprijme). To je ale dosť na prd riešenie.

///edit:Teda vlastne ako hovorí Key5ers0ze - ale to nie je blacklist, iba možeš nastaviť ktorých ludí povolíš, nie ktorých zakážeš. Teoreticky tak vyriešiš toho kto ťa otravuje, ale ani nikto iný koho nemáš v zozname sa ti nedovolá. Čiže je to prakticky nepoužitelné...
Napísať odpoveď