Vas Hrdina???
Re: hmm
http://www.csfd.cz/film/182289-hotel-rwanda/Fondo napísal:škoda že sa o takýchto hrdinoch nehovorí možno by inšpirovali viac ľudí.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: hm
Nie nie, zle si to pochopil. Ten film je o ňom !Fondo napísal:ano ten film možno ale kolko ludí si ho asi tak pozrieako tam tak čítam tak velké tržby nemal a vôbec aké percento z nich si na ten film po týždni spomenie
Tu je jeho fotografia - http://booksense-stores.booksense.com/i ... ul%20R.JPG
Pozri si ten film, pochopíš.
pre mňa su hrdinovia vsetci ludia co maju nejake telesne postihnutie a dokazu s tym zit napriek vsetkym zlyyyym ludom co tu ziju a este k tomu ked dokazu ist na paraolypmiadu (dufam ze som to napisal spravne) a sportovat... akoze fakt
RESPEKT!
aby to nebolo take vazne, tak samozrejme je pre mňa vzor Chuck Norris, nie je vela ludi co dokaze rychlejsie sediet ako vy utekat
aby to nebolo take vazne, tak samozrejme je pre mňa vzor Chuck Norris, nie je vela ludi co dokaze rychlejsie sediet ako vy utekat
-
Motion Blur
Zablokovaný
Utrzkovite impozancie.. - ten ma dobry zmysel pre humor, ten tu charakt.crtu, ta ma hento, ten dosiahol toto.. podvedome Ti urcite veci a ludske ciele/spravanie imponuju (vnimas ich pozitivne, chces dosiahnut ten isty prinos, ktory vnimas z okolia), teda nechas ciastocne "vstupit" urcitu dojmovu "idealnost" resp.hodnotu do svojho spravania/konania/vystupovania/vyzoru atd.. A celkovo, tento mix je vysledkom tvoja JA. Z velkej casti ludia robia cloveka clovekom, preto si treba robit vo svete rozhlad kto ako uvazuje, co dosiahol, ako si uziva zivot..tymto dosiahneme urcite motivacie ktore nas posuvaju k nadobudnutiu ciastocnej "identifikacie", a nakoniec sme to my sami, koname sami za seba.. no a v celkovom tomto "mixe" sme uplne jedinecny. Je to taka mala "kradez" toho, co vnimame ako najidealnejsie pre nase potesenie/statok/sebavedomie. No nehovorim, ze je to CELE o tomto..len zlomkovito, niekedy si to VOBEC neuvedomujeme (cin/taktika herca vo filme, reklama s peknym ksichtom..).Motion Blur napísal:Ja nemam ziadny Idol.Ako mozno mam ale nie az takeho ze by som sa obliekal podla neho alebo holil,rozpraval a robil take iste mimiky ako On.Ja som sam sebou.Ja nepotrebujem mat ziadny Idol lebo sa mi zije Good.