starsich ludi do rodinneho domu, dolezita je inteligenia, vztah k detom
zatial mam vyhliadnuteho Labradora
poznate nejakych dobrych psikov?
vies, oni su stale doma, tak sa mozu venovatnordkapp_pb napísal:btw.: labrador je velmi narocny pes, uz od malicka .. je velmi hravy a tak treba davat na neho velky pozor, treba mu venovat vela casu s vycvikom, lebo inak to vie byt velmi sprosty pes ... ja byt na tvojom mieste tak asi volim bernskeho salasnickeho, alebo vlciaka
v com ? ... to su skvele posluchajuce psy, ked prejdu akym-takym vycvikom ... a su vhodne aj k detom ..ale iba k urcitym ... ked sa decka chcu s nim len hrat tak je v pohode, ma deti rad .. ale poznal som takeho psa, ktory vyrastal v rodine kde boli male decka aked bol este stena tak mu vselico porobili tie decka ... pes s nimi nebol zadobre moc .. s majitelom vsetko v poho, majitel bol jediny clovek, ktory ho mohol pohladit a ktoreho pocuvnul na slovicko, resp. pisknutie, na decka vrcal, ked ho chceli pohladit, ale v zivote niktoremu ani cudziemu neublizil, takze by som povedal ze pes proste vedel, ze "odtáľ-potáľ"Tomasko napísal:vies, oni su stale doma, tak sa mozu venovat![]()
aj nad ovciakom som uvazoval, ale nejak mu neverim
a mas ho vycviceneho? myslim napriklad ci vie umiestnit svoju potrebu tam kde chcessnaque napísal:labradora mam doma.. resp. zlateho retrivera.. - dobry pes...
potom mam aj novofudlanskeho... tiez dobra, tvojim poziadavkam vyhovujuca rasa.. akurat ze je dost velky...
jj cital som toto o nom :nordkapp_pb napísal:v com ? ... to su skvele posluchajuce psy, ked prejdu akym-takym vycvikom ... a su vhodne aj k detom ..ale iba k urcitym ... ked sa decka chcu s nim len hrat tak je v pohode, ma deti rad .. ale poznal som takeho psa, ktory vyrastal v rodine kde boli male decka aked bol este stena tak mu vselico porobili tie decka ... pes s nimi nebol zadobre moc .. s majitelom vsetko v poho, majitel bol jediny clovek, ktory ho mohol pohladit a ktoreho pocuvnul na slovicko, resp. pisknutie, na decka vrcal, ked ho chceli pohladit, ale v zivote niktoremu ani cudziemu neublizil, takze by som povedal ze pes proste vedel, ze "odtáľ-potáľ"...