Nieco na hranie primitivnych hier z XP na Viste

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Nieco na hranie primitivnych hier z XP na Viste

Príspevok od používateľa forgottten »

Určite milion krat omielana tema ale vobec ma nenapada co mam dat do vyhladavaca aby mi naslo pozadovany vysledok.
:?:
Mam Vistu a chcel by som rozbehat nejaku uplne primitivnucku hru z XP. Nieco co nevyzaduje ziadne velke priestory na harddisku. Cela hra ma 5 subory z toho jeden readme a dve su pesnicky... proste taka hluposticka. Pre poznamku hra sa vola type striker a mam ju zo stareho herniho vyberu.

Tak či neexistuje nejaky smiesny emulator, ktory sposobi beh fiktivneho XP, alebo nieco podobne aby som si to tam pustil... Tak ako na Linux ten Winmule ci jak sa to vola aby behali veci z windowsu na linuxe. Ak take nieco je tak dajte vediet dik.
impact
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa impact »

Ak je to hra pre Windows, klikni si na spustaci subor (najcastejsie pripona exe), daj si vlastnosti a "Spustis v rezime kompatibility" a vyber napr. Windows XP. Mohlo by to pomoct.

Ak to nepomoze, skus VirtualBox alebo Virtual PC, v ktorom si naemulujes cele XPcko a v tom by Ti to mohlo tiez ist :)
Prílohy
windows_vista_compatibility[1].gif
Vista compatibility mode
(29.4 KiB) 42 stiahnutí
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Kompatibilita

Príspevok od používateľa forgottten »

Ta Windows kompatibilita mi nepomohla, ale ta mi bola jasna uz aj predtym. A to druhe co si spomenul, tak to je to prave orechové.. hneď si o tom niečo zistím
Napísať odpoveď