ako oslovit chalana v skole ktory sa mi strasne paci??to mam len tak za nim prist ze cau?:D to urcite nie.prosim pomozte mi, pozera po mne a ja pomon uz sa aj usmievame na seba...pllls piste
mohla by si napisat kolko mas rokov? no a cotak ho dakde pozvat po skole... rozmyslaj a skus aj hladat podobna tema tu iste uz bola. A je starsi ci mladsi ako ty??
tak neries a zisti si na neho pokec alebo icq alebo cislo a normalne mu napis ze ci by ste sa nestretli... alebo to sprav ako spoluziakova frajerka - asi tyzden po sebe kukali, usmievali sa na seba az raz za nim prisla a ze ci nieco bude alebo nie - drza a odvazna a o 3 roky mladsia...
J.O.S.E napísal:ešte doplním Maki-ho skús pozhánať na toho dotyčného telefonne číslo
sak citaj - pokec alebo icq alebo cislo
ale v kazdom pripade.. ak sa na seba usmievate tak musis byt trosku sympaticka mu... proste si vystriehni moment ked bude sam a prid k nemu.. alebo zisti kam sa chodieva bavit a ked tam bude tam chod s kamoskami alebo co... boze toto su otazky fakt... proste ked vas oboch nikto nepozna musis len nabrat odvahu lebo inak na neho len budes kukat a nikdy sa ani nepozdravite poriadne
niekedy postaci aj obycajne cau. a neskor to k niecomu povedie:) . kamoska mala ten isty pripad. nakniec len pozdravila on odzdravil a neskor uz aj pokecali atd. teraz su spolu uz 3. rok
toto som aj ja zazil ked som este dral lavice na strednej. stale sa na mna divala jedna baba. ja som tomu nevenoval velku pozornost, az neskor som si to zacal viac vsimat a celkom sa mi zacala viac pacit. pred tym to bolo pre mna dievca ako ostatne. postupne sme sa na seba zacali usmievat. skusal som rozne formy ako sa spoznat. nakoniec som zistil, ze kamarat ju pozna. neskor som sa odhodlal a siel za nou. bla bla ja som ten a ten... ale skor ako to zacalo sa to aj skoncilo aj ked po case boli este take vykriky do tmy. teraz casom o nej zistujem zaujmave veci. z obycajnej baby je teraz doslova vikendova slapka, ale uz ma nezaujma absolutne... lutujem, ze som sa s nou vobec zaoberal, aj ked verim, ze keby sme spolu tak neni teraz taka. mozno to bolo jej vekom, vtedy ja som bol 4. a ona 2., ale to neni tvoj pripad.
proste skus sa skontaktovat na niekoho z ich triedy. urcite to bude lahsie ako keby mas ist priamo za nim a nejako to zahraj.
good luck
jasne...podla mna aj obycajny pozdrav staci...ale ked uz chces byt originalna tak skus cosi take "Ahoj. Vyssou mocou som bola poverena ulohou pozvat kazdeho pekneho chalana na kavu (kofolu,colu, mineralku, caj)"...co len chces...alebo si vymysli hocijaky iny pribeh...hocijaku blbost...Ak chces aj cislo tak skus "T-Mobile, Orange, O2 ma poslali aby som zistila tvoje cislo lebo ho niekde zapotrosili"...bude to zniet absurdne ale ak je to normalny chalan tak sa zasmeje a to cislo ti da...aspon ja by som tak spravil a zaklad je stale usmev na perach
jake hovada.. holka tu je zufala, totalka novacik a vy jej tahajte karmu down .. a zacnite aj mne uz sa tesim
/edit ktory hajzel.. aspon si sa podpisat mohol
napis mu na pokec...
bude to trocha trapne stylom "pokecas?" ... daj si fotku... mozno, ze ta bude poznat aspon zo skoly...
a potom uz len dufat, ci sa date nejak do reci, alebo ani nie...