Kasli na to, foobar je pre tych, co chcu byt zaujimaviToy M@ch!n3 napísal:Moze mi nieky vysvetlit ako vymazem solg z playlistu vo Foobare? skusal som cez Delete ako v inych normalnych prehravacoch a nic
Foobar 2000 on a jeho pluginy :))
u mna delete funguje bez problemov.. tak chyba bude v niecom inom..
btw gothar - podobne komentare milujem
ano citim sa byt zaujimavy ze pouzivam "zlozity" foobar2000 .. u mna nie je podstatne ako prehrava zvuk, ale to ze som zaujimavy 
foobar je uplne jednoduchy, to ze poskytuje dalsie funkcie navyse - budis, nikto nikoho nenuti ich vyuzivat. Ale rozhodne mi pride uzivatelske rozhranie jednoduchsie nez ma WMP alebo Winamp
.. to uz rovno mozes nabehnut do temy pre linuxakov a... vsak vies
.. btw stastny novy rok
btw gothar - podobne komentare milujem
foobar je uplne jednoduchy, to ze poskytuje dalsie funkcie navyse - budis, nikto nikoho nenuti ich vyuzivat. Ale rozhodne mi pride uzivatelske rozhranie jednoduchsie nez ma WMP alebo Winamp
Ja viem, len som mal taku naladu kvoli skoleKoCi napísal:u mna delete funguje bez problemov.. tak chyba bude v niecom inom..
btw gothar - podobne komentare milujemano citim sa byt zaujimavy ze pouzivam "zlozity" foobar2000 .. u mna nie je podstatne ako prehrava zvuk, ale to ze som zaujimavy
foobar je uplne jednoduchy, to ze poskytuje dalsie funkcie navyse - budis, nikto nikoho nenuti ich vyuzivat. Ale rozhodne mi pride uzivatelske rozhranie jednoduchsie nez ma WMP alebo Winamp.. to uz rovno mozes nabehnut do temy pre linuxakov a... vsak vies
.. btw stastny novy rok
No zvuk je podla mna rovnaky ako ma winamp a pokial ide o to prevzorkovanie, tak to som zdovodnil na predchadzajucej strane. placebo effect 4ever
No teraz som si ho nainstaloval znova a mazat to deletom ide, problem bude u teba. Ja narazam skor na to prevzorkovanie.Toy M@ch!n3 napísal:to hej, jedna z hlavnych funkcii lahkeho uzivatelskeho rozhrania je nemoznost mazat veci z playlistu a dementna kniznica ktora si prida len albumy ktore chce
Jeho jedinym praktickym vyuzitim je to, ked mas subor s velkou vzorkovacou frekvenciou a z urciteho dovodu ho chces prehravat na nizsej. Prevzorkovanie na vyssiu sa pouziva maximalne kvoli kompatibilite, lepsi zvuk sa tak NEDA ziskat. Je to ako keby si na 1 meter dlhy pruzok papiera napisal nejaky text, odstrihol 30 cm z kazdej strany a potom k tomu ostrihanemu papieru prilepil na konce prazdne papiere
//kasli na to, o nic neprides
je mi jasne ze zvuk sa neda lepsie prehrat nez ako je vytvoreny..
ale je mozne pri prehravani zvolit algoritmus, ktory sa aspon pokusi o co najvernejsie prehranie. Mozno trepem dve na tri, ale naozaj vnimat rozdiely medzi WMP/Winamp/Foobar2000
.. u foobaru mi zvuk pride minimalne cistejsi, s lepsie rozlisenymi hlbokymi a vysokymi tonmi. Dlhe roky som bol zarytym zastancom Winampu, kym son na foobar2000 presiel uplne mi nejaku dobu trvalo, averzia voci kompaktnosti rozhrania nepustila. Ale rozdiel pri prehrati v rozlicnych prehravacoch je citelny
toy - inac neviem asi ti to tam s niecim koliduje.. ale u mna s nim nemam jediny problem.. skusas tu 0.9.5 Beta alebo 0.9.4.5? Ja mam este 0.9.4.3 a slape vsetko ako ma. Ziaden problem s importom a vytvaranim playlistov, rovnako ako s mazanim a pod.
//uff tak s tym ti uz asi neporadim, ja sa nejak vyhybam vsemoznemu rozsirovaniu pomocou pluginov.. aj ked nepochybne sa najdu aj uzitocne, avsak mne na to co vyuzivam, zakladna verzia bohato postacuje
ale je mozne pri prehravani zvolit algoritmus, ktory sa aspon pokusi o co najvernejsie prehranie. Mozno trepem dve na tri, ale naozaj vnimat rozdiely medzi WMP/Winamp/Foobar2000
.. u foobaru mi zvuk pride minimalne cistejsi, s lepsie rozlisenymi hlbokymi a vysokymi tonmi. Dlhe roky som bol zarytym zastancom Winampu, kym son na foobar2000 presiel uplne mi nejaku dobu trvalo, averzia voci kompaktnosti rozhrania nepustila. Ale rozdiel pri prehrati v rozlicnych prehravacoch je citelny
toy - inac neviem asi ti to tam s niecim koliduje.. ale u mna s nim nemam jediny problem.. skusas tu 0.9.5 Beta alebo 0.9.4.5? Ja mam este 0.9.4.3 a slape vsetko ako ma. Ziaden problem s importom a vytvaranim playlistov, rovnako ako s mazanim a pod.
//uff tak s tym ti uz asi neporadim, ja sa nejak vyhybam vsemoznemu rozsirovaniu pomocou pluginov.. aj ked nepochybne sa najdu aj uzitocne, avsak mne na to co vyuzivam, zakladna verzia bohato postacuje
konecne je tu final verzia foobar2000 0.9.5 .. okrem zmien v interface a v organizacii playlistu ci na prvy pohlad vacsej skalovatelnosti layoutu programu, som sa dockal jednej malickosti - moznost zadat do global hotkeys aj multimedialne klavesy (v predoslej verzii to s Logitech Setpoint nebolo mozne), takze je mozne program ovladat aj ked nie je aktivne okno.
.. co trosku zamrzi je fakt, ze CTRL+C je defaultne priradene ku kopirovaniu skladby (v ramci playlistov), co som povodne vyuzival na skopirovanie nazvu pesnicky, ale da sa to vsetko upravit k obrazu svojmu.
Samozrejmost, ale tiez potesi - po instalacii novej verzie je to co uz ste mali nastavene predtym, nastavene aj v tejto verzii (u mna nadefinovanie hotkey Q pre add queue [pozname z winampu], pokracovanie v mieste kde prestalo prehravanie pri poslednom vypnuti programu, EQ, Resampler... a dalsie)
uz sa len pohrat s tym interface a tak si prisposobit foobar obrazu svojmu (od predoslej verzie bez pluginov je tu daleko vacsia volnost)
2Toy - je mozne ze niektory z pluginov ti vyradil funkciu klavesy delete, avsak nemal by byt problem ju priradit do hotkeys a pouzivat tak, ako ti to vyhovuje
.. co trosku zamrzi je fakt, ze CTRL+C je defaultne priradene ku kopirovaniu skladby (v ramci playlistov), co som povodne vyuzival na skopirovanie nazvu pesnicky, ale da sa to vsetko upravit k obrazu svojmu.
Samozrejmost, ale tiez potesi - po instalacii novej verzie je to co uz ste mali nastavene predtym, nastavene aj v tejto verzii (u mna nadefinovanie hotkey Q pre add queue [pozname z winampu], pokracovanie v mieste kde prestalo prehravanie pri poslednom vypnuti programu, EQ, Resampler... a dalsie)
uz sa len pohrat s tym interface a tak si prisposobit foobar obrazu svojmu (od predoslej verzie bez pluginov je tu daleko vacsia volnost)
2Toy - je mozne ze niektory z pluginov ti vyradil funkciu klavesy delete, avsak nemal by byt problem ju priradit do hotkeys a pouzivat tak, ako ti to vyhovuje
- Prílohy
-
- f2k-theme_forum.zip
- theme pre foobar2000 0.9.5
- (826 Bajtov) 90 stiahnutí
Aha...tak ja playlist vacsinou nevidim, na last.fm to odosiela a v RAM mam stale tak 60% volnych a tray control mi netreba, lebo mam multimedialnu klavesnicu, takze pohoda - ostavam pri winampeToy M@ch!n3 napísal:viac sa mi paci playlist, novy winamp je postihnuty (vid neodosiela songy na last.fm), zere menej ramnevyhoda je ze som nenasiel plugin ako je vo winampe Null Soft Tray Control
2 KoCi: na DeviantArt
http://browse.deviantart.com/customizat ... 0/?order=5
file -> preferences -> keyboard shortcuts -> add new vyberes action (to co chces aby to robilo) napr.: [main] -> playback -> stop a priradis jej klavesu (dole kliknes do key) multimedialne klavesy by mali mat zobrazene v zatvorke "(MM)" ... este zaskrtnes global hotkeyqwertz88 napísal:Mňa by zaujímalo, ako vo Foobar2000 používať multimediálne klávesy. Mám logitech lx710
ps:nemam multimedialnu klavesnicu tak to nemozem vyskusat ci to tak je, ale teoreticky by to malo ist