The whole RapidShare team wishes our customers all the best for the year 2008. Especially for the observing reader of our news page, we have planned a special event for new years eve. Exactly at 00:00 CET it is possible for one hour to extend existing accounts or create new accounts with premium points for 3333 points instead of 10000 points.
prosim niekto to prelozte tuto kamaratom ja idem slavit novy rok
Cely rapidshare tim praje nasim zakaznikom vsetko najlepsie v roku 08. Specialne pre pozornych citatelov nasich noviniek, my sme naplanovali specialnu udalost pre predvecerny novy rok (cize teraz v noci)
presne o 00:00 miestneho casu je mozne na jednu hodinu (ako to trva ta moznost jednu hodinu) predlzit momentalny Account (ucet na RS) alebo vytvorit novy(e) ucty s premiovymi bodmi 3333 namiesto 10000.
Šu-Do napísal:Cely rapidshare tim praje nasim zakaznikom vsetko najlepsie v roku 08. Specialne pre pozornych citatelov nasich noviniek, my sme naplanovali specialnu udalost pre predvecerny novy rok (cize teraz v noci)
presne o 00:00 miestneho casu je mozne na jednu hodinu (ako to trva ta moznost jednu hodinu) predlzit momentalny Account (ucet na RS) alebo vytvorit novy(e) ucty s premiovymi bodmi 3333 namiesto 10000.
ide len o to ze nemusis mat 10 000 premium bodov ale staci len 3333 na vytvorenie alebo predlzenie uctu na RS
mozno pre teba to nic neni ked neuploadujes na RS a neziskavas premium body
pkne... 2 mesiace tahaniaaa mnamka.. a akurat som sa vratil z jednej chaty som bol pozret kamosov a dal som si 220km/h na aute... uz len jedina skoda ze som nemohol byt s priatelkou ale rapid ma potesiiiiil
To znamena, ze ked mam 9008 bodov, tak do 01:00 hod. v noci ked si to predlzim, budem to mat na 2 mesiace?? Ak ano, bol by niekto ochotny predlzit mi to konto. Kupoval mi to kamos a neni online. PLS