Ake kodeky su najlepšie?
Ake kodeky su najlepšie?
Prosím Vás,mohol by mi niekto poradit,že aké kodeky si mám nainštalovat do svojho PC?Vopred dakujem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ja pouzivam rovnaku kombinaciu kodekov a playerahojko napísal:So spominanym ACE som mal v minulosti problemy, teraz uz zo dva, mozno aj zo tri roky fungujem na K-Lite Mega Pack a nie je ziadny problem. Ako prehravac pouzivam BSPlayer a som velmi spokojny.
Tebe prehrava videa vo formate QuickTime a s koncovkov .mov ?? mne nie, asi si musim doinstalovat QuickTime Alternative codec ?
-
Šu-Do
Redeemer
skusal som za posledne roky celkom dost kodekov a najlepsie dopadli K-lite
ale .. nie najnovsie.. proste som skusal a skusal az som si nasiel dobru kombinaciu... napriklad ze ktore z toho packu instalovat a ktore ee
za posledny ROK som nemal problem so ziadnym videom ani DVD
kazdy prehravac si s tym poradi.. ale pouzivam normalne len WMP 11
no a co sa tyka QT.. tak v klite si nainstalujem a QT alternative + media player classic a mam to
//
ale .. nie najnovsie.. proste som skusal a skusal az som si nasiel dobru kombinaciu... napriklad ze ktore z toho packu instalovat a ktore ee
za posledny ROK som nemal problem so ziadnym videom ani DVD
kazdy prehravac si s tym poradi.. ale pouzivam normalne len WMP 11
no a co sa tyka QT.. tak v klite si nainstalujem a QT alternative + media player classic a mam to
//
tak takKoCi napísal:.. nemam rad temy "co je najlepsie" .. pre kazdeho je naj to co pouziva, a tak anketa straca svoj vyznam
Mne zatial vzdy stacilo a osvedcilo sa:
FFDSHOW
AC3 Filter
Core AVC Pro [Google]
Quick Time Alternative
+ pripadne ak treba Windows Media Codecs 11 runtime
Vsetko najdes tu.
V minulosti som skusal hadam vsetky mozne CodecPacky a je to imho zbytocne. Par specifickych kodekov a mas vystarane, ziaden zbytocny bordel v systeme.
V kombinaci s Media Player Classic, pripadne VLC nie je co riesit
FFDSHOW
AC3 Filter
Core AVC Pro [Google]
Quick Time Alternative
+ pripadne ak treba Windows Media Codecs 11 runtime
Vsetko najdes tu.
V minulosti som skusal hadam vsetky mozne CodecPacky a je to imho zbytocne. Par specifickych kodekov a mas vystarane, ziaden zbytocny bordel v systeme.
V kombinaci s Media Player Classic, pripadne VLC nie je co riesit
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Pouzivam uz parkrat spominany ACE Mega Codec pack, tu najnovsiu verziu a nemam problem, len este stale si nan doinstalujem najnovsi DivX Codec a ten sa potom uz sam aktualizuje a mam po starostiach. Este sa mi nestalo zeby mi nejake video alebo audio neslo. Ako prehravace pouzivam BSPlayer a Winamp.
Tak nejako.
FFmpeg/libavcodec je spoločným "projektom" VLC/mplayer a tieto to používajú, tým prehrávajú skoro všetko.
FFmpeg/libavcodec používajú aj iné prehrávače atd: FFDShow, kórejský TheKMPlayer a aj niektoré spoplatnené programy.
Najlepší frontend k mplayer je Smplayer, lepší obraz a nižšie zaťaženie cpu nie je so žiadnym prehrávačom, treba vyskúšať.. je aj na windows samozrejme.
http://smplayer.sourceforge.net/
FFmpeg/libavcodec je spoločným "projektom" VLC/mplayer a tieto to používajú, tým prehrávajú skoro všetko.
FFmpeg/libavcodec používajú aj iné prehrávače atd: FFDShow, kórejský TheKMPlayer a aj niektoré spoplatnené programy.
Najlepší frontend k mplayer je Smplayer, lepší obraz a nižšie zaťaženie cpu nie je so žiadnym prehrávačom, treba vyskúšať.. je aj na windows samozrejme.
http://smplayer.sourceforge.net/