-som hladny
-zas mam sracku a dost riedku
-zajtra skapem po dneskajsku
+vecer budem ako delo
+zatial som pri peniazoch
+na obed je nejake pecene masicko a zemiaky omastene domacou bravcovkou a posipane je to pazitkou a potom si dam cigosku, mozno aj dve
som hore od 7:15 (spal som cca 7hod) mily ujo nam zazvonil o 7:15, a v panike hovoril : rychlo si chodte preparkovat auto, prasklo potrubie vodari prisli az 9:30, pekne to tu rozkopali, vsade je blato
SNEZI dpc... ak bude takto kydat v noci, nema cenu sa vecer so stativom trepat nad mesto... malo som sa vyspal pohodka od rana, fajn obedik vecer sa chysta fajn akcia + budem s priatelkou
+++ dokoncil som projekt, s ktorym som sa trapil pol roka a veduci povedal ze je to pekne, mam radost
- (ale take male), ze treba este par malych uprav a preberieme to osobne
++ som konecne free
- skoncil som na divnom byte, boli tam aj fajn ludia, ale vacsina dost bleeee... proste blby silvester, ale stastny novy rok... zla nalada by ma mohla opustit
- neznasam zivotny styl, ked v noci som hore a cez den spim, uz je to druhy tyzden
silvester dopadol super zobudil som sa doma ked som odchadzal z bytu, ledva by som stihol prist na zastavku na bus, tak som siel na kolobezke k zastavke (!) (zicana od kamarata z garaze) autobus vobec nesiel odkolobezkoval som sa celu cestu domov na chodnikoch bol sneh na cestach ziadne auta prezil som cca 2,5km cestu na kolobezke o 5:00 v zime po zasnezenych cestach s nejakym tym alkoholom v krvi tie pohlady ostatnych stali za to