Kto mi môže poradiť názov nejakej dobrej 3D adventúry? Nehľadám však nič hororové, nerealistické, krvavé, kde je kopa kadejakých kreatúr. Slušnú hru o ľuďoch, ktorá by bola podobná Fahrenheitovi, alebo hre Dreamfall. dík
tak takuto hru by som si aj ja rad zahral este aj z fahrenheita som bol sklamany(ked sa tam objavili tie pavuky ), tusim, ze hry ako sherlock holmes by mohli vyhovovat, ale ja by som chcel nieco zo sucasnosti..takze poradte
Broken Sword 3,4 i ked 4ku som nehral a mnoho ludi z nej nebolo nadsenych, ale 3jka je bomba, i ked uzatvara trilogiu, da sa to hrat aj bez predoslich casti
frederick123 napísal:Broken Sword 3,4 i ked 4ku som nehral a mnoho ludi z nej nebolo nadsenych, ale 3jka je bomba, i ked uzatvara trilogiu, da sa to hrat aj bez predoslich casti
ja by som zas odporucil broken sword 1,2 stare ale nezamenitelne. a nie je tam nic nerealisticke. fun az dokym to neprejdes
adventury ma moc neberu hral som len par a to polda 2-4 musim povedat ze u mna aj jedna z najlepsich hier a Zhave leto 3 a pol je taktiez super a vtipna adventura
Ach Fahrenheit, moja srdcovka
Inac vyslo nove dielo Benoita Sokala Sinking Island, už dá sa stiahnuť... ehm teda kúpiť na nete Mne to už trocha sekalo, ale vyzera to dobre.
A BS3 tiez odporucam !