Oplati sa bojovat dalej ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Oplati sa bojovat dalej ?

Príspevok od používateľa tusken »

Zacalo to nevinne v lete som bol s brachom na plavarni po ceste domov sme stretli jeho byvalu s jej kamaratkami. Medzi nimi bola jedna ktora sa mi zapacila. Zacali sme sa spolu stretavat a dotiahla ma aj sjej kamoskami na brigadu boli sme tam asi mesiac. Potom zacala skola ako maturantka bola vytazena ja som bol este na dalsej brigade no a tak sme sa dlhsie nevideli. Zacala mi chybat a aj aj jej ked to bolo mozne znova sme sa zacali stretavat. Zalubil som sa do nej bolo nam spolu fajn a dali sme sa dokopy. v jeden vecer ked sme boli spolu som jej povedal co k nej citim. Ona mi povedala ze ma tirz ma rada ale ze pred tym odchodom na brigadu sa rozisla s chalanom a este nie je pripravena na vztah :( bol som sklamany a uz som myslel ze je koniec no za par dni sa ozvala ci nejdem s nou a s jej kamoskami do mesta a tam ma doslova zbalila. nechapal som povedala ze sa uvedomila ze ma ma rada atd... presiel tyzden bolo nam spolu fajn boli sme spolu kazducky den. Az prisiel sok sedim v skole na prednaske a pride mi SMS ze ona dalej nemoze ze som super ale ze sa musime rozist lebo mysli este na svojho EX. Vecer som bol za nou a tam to definitivne ukoncila poplakali sme si a isiel som domov. Presiel asi mesiac a mi sa stale schadzame ale uz len ako kamarati. Ja ju stale lubim a neviem co robit dalej... poradte prosim.
ohladne veku ja mam 19 ona 18.
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

Rob to co robis. Je to tazke, viem o com hovorim. Ale neopustaj ju, nestavaj sa k nej chrbtom. Ak Ti hovorila pravdu, potrebuje cas a pochopenie, niekoho o koho sa bude moct opriet a prave tym clovekom smies byt Ty. Je len na Tebe, ci dokazes ostat v pozicii kamarata - no mozno prave tym, ze to dokazes, si ju neskor ziskas. Nic sa neda vynutit, ale je dobre, ze sa nebrani stretavaniu dalej. Mozete byt spolu, spoznate sa, spozna aj ona Teba a casom sa do Teba mozno skutocne zamiluje. Ale je to tanec na hrane noza, musis pocitat s tym, ze to nemusi vyjst. Musis s tym ratat. A aj ked si clovek uz povie, ze s tym pocita, tak ked to neklapne - aj tak to strasne boli. Ja na Tvojom mieste (za predpokladu ze by som ju mal skutocne rad) by som pokracoval v tom co si zacal. Neopustaj ju. Co sa ma stat stane sa a vsetko ma svoj cas. Mozno za ten cas, co budete "len" kamarati zistis, ze pre Teba nieje aj tak ta prava (ako sa to stalo mne) a mozete ostat skvelymi kamaratmi - tych nieje nikdy dost. Alebo obaja zistite, ze ste stvoreni jeden pre druheho a prerastie to v skutocnu lasku. Ohladom jej byvaleho - cas vsetko vylieci. Ale Ty jej ten cas musis dat. Vsetko co odteraz urobis - rob s rozumom a neopustaj ju. Urcite sa Ti to nevrati v zlom.
blaydy-036
Light Expert
Light Expert

Re: Oplati sa bojovat dalej ?

Príspevok od používateľa blaydy-036 »

tusken napísal:Zacalo to nevinne v lete som bol s brachom na plavarni po ceste domov sme stretli jeho byvalu s jej kamaratkami. Medzi nimi bola jedna ktora sa mi zapacila. Zacali sme sa spolu stretavat a dotiahla ma aj sjej kamoskami na brigadu boli sme tam asi mesiac. Potom zacala skola ako maturantka bola vytazena ja som bol este na dalsej brigade no a tak sme sa dlhsie nevideli. Zacala mi chybat a aj aj jej ked to bolo mozne znova sme sa zacali stretavat. Zalubil som sa do nej bolo nam spolu fajn a dali sme sa dokopy. v jeden vecer ked sme boli spolu som jej povedal co k nej citim. Ona mi povedala ze ma tirz ma rada ale ze pred tym odchodom na brigadu sa rozisla s chalanom a este nie je pripravena na vztah :( bol som sklamany a uz som myslel ze je koniec no za par dni sa ozvala ci nejdem s nou a s jej kamoskami do mesta a tam ma doslova zbalila. nechapal som povedala ze sa uvedomila ze ma ma rada atd... presiel tyzden bolo nam spolu fajn boli sme spolu kazducky den. Az prisiel sok sedim v skole na prednaske a pride mi SMS ze ona dalej nemoze ze som super ale ze sa musime rozist lebo mysli este na svojho EX. Vecer som bol za nou a tam to definitivne ukoncila poplakali sme si a isiel som domov. Presiel asi mesiac a mi sa stale schadzame ale uz len ako kamarati. Ja ju stale lubim a neviem co robit dalej... poradte prosim.
ohladne veku ja mam 19 ona 18.
Daj tomu cas...nic nerob nasilu, zatial bud s nou ako dobry kamarat...daj jej pocitit ze ti na nej zalezi a nenapadne sa pokus naznacit, ci este mas u nej nejaku sancu. A potom zalezi uz len na nej. Prajem vela stastia.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

toto je jeden z tych mala pripadov, kedy pomoze len ujo cas. po vztahu je trosku mimo a tak je to len a len na tebe, aby si to s nou prekonal. a potom ta caka sladka odmena :P teda mozno, nikdy to nie je iste ;)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

blaydy-036 ono davam jej to na javo ale je tak trosku nevsimava :) odprevadzam ju domov ,sem tam jej poslem SMS na dobru noc ,obcas sa este drzime ze ruky .... a ona ma stale berie ako kamosa :(
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tusken: neboj... vazne ako uz bolo napisane cas to spravi...alebo mozno mozes skusit to co ja - ze som proste napisal list na rozlucku ako to uz dalej nedokazem takto ze ja ju lubim a ona mna nie a ze ma berie furt len ako kamosa(3 a pol mesacna snaha a po tyzdni to bolo pritom na spadnutie mo potom zacali problemy) a tak a ze jej dakujem za vsetko, a ze bude dobre ak sa mi nebude ani ozyvat, kupil jej nausnicky(na rozlucku a k vianociam) a jej asi doslo ze o co prichadza a teraz sme uz 2. tyzden spolu :)... mas 3 moznosti.. bud rob co robis, alebo to "trochu nechaj plavat" ze ovladnes svoje city a budes sa tvarit len ako kamarat kym sa z toho dostane alebo spravis to co ja... ale ta druha moznost je najblbsia... tu neodporucam :D
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Maki napísal:tusken: neboj... vazne ako uz bolo napisane cas to spravi...alebo mozno mozes skusit to co ja - ze som proste napisal list na rozlucku ako to uz dalej nedokazem takto ze ja ju lubim a ona mna nie a ze ma berie furt len ako kamosa(3 a pol mesacna snaha a po tyzdni to bolo pritom na spadnutie mo potom zacali problemy) a tak a ze jej dakujem za vsetko, a ze bude dobre ak sa mi nebude ani ozyvat, kupil jej nausnicky(na rozlucku a k vianociam) a jej asi doslo ze o co prichadza a teraz sme uz 2. tyzden spolu :)... mas 3 moznosti.. bud rob co robis, alebo to "trochu nechaj plavat" ze ovladnes svoje city a budes sa tvarit len ako kamarat kym sa z toho dostane alebo spravis to co ja... ale ta druha moznost je najblbsia... tu neodporucam :D
list by som nepisal radsej jej to poviem do oci. uvidim kolko vydrzim ale na valentina by som jej to mohol povedat uvidim ako sa cas vyvinie
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja by som to tiez povedal do oci keby medzi nami akosi nebolo 200km :(
blaydy-036
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blaydy-036 »

tusken napísal:blaydy-036 ono davam jej to na javo ale je tak trosku nevsimava :) odprevadzam ju domov ,sem tam jej poslem SMS na dobru noc ,obcas sa este drzime ze ruky .... a ona ma stale berie ako kamosa :(
si v situacii ked to uz nezalezi od teba..proste robis co mozes, ale rozhodujuci krok je na nej...ty ju lubis a ona v podvedomi este stale lubi byvaleho......kazdopadne si uzivaj aspon to ze mozes byt pri nej, lebo keby bola daleko prec tak by sa trapil ovela viac, ver mi :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

tusken napísal:blaydy-036 ono davam jej to na javo ale je tak trosku nevsimava :) odprevadzam ju domov ,sem tam jej poslem SMS na dobru noc ,obcas sa este drzime ze ruky .... a ona ma stale berie ako kamosa :(
Ty jej nemas dat najavo to, ze mas zaujem ale ze ti na nej zalezi. Jedno s druhým sa čaistočne dopĺňajú a čiastočne vylučujú.
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Maki napísal:ja by som to tiez povedal do oci keby medzi nami akosi nebolo 200km :(
ja som na tom lepsie ona byva odo mna asi 2 km :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

k6 ti poradil najlepšie, pripájam sa k jeho rade, pomaly postupovať tak, ako si začal, byť s ňou kamarát, byť jej opora, stáť na blízko a keď časom zabudne na svojho bývalého, možno si uvedomí, že si to práve ty, kto pri nej celý čas bol a pomáhal jej. :)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

bolek napísal:k6 ti poradil najlepšie, pripájam sa k jeho rade, pomaly postupovať tak, ako si začal, byť s ňou kamarát, byť jej opora, stáť na blízko a keď časom zabudne na svojho bývalého, možno si uvedomí, že si to práve ty, kto pri nej celý čas bol a pomáhal jej. :)
rad by som jej bol oporov ale ona je strasne zafixovana na svoje kamaratky a ked ma neaky problem skor sa zdovery alebo vyplace im ako mne. A ja mam aj obavy ze ak by sa niekedy chcela ku mne vratit budu jej to vyhovarat pretoze jej najlepsia kamoska sa na nu troku nastvala ze ju nechala sama a ze je stale so mnou a take podobne reci to ju dost vzalo ale potom sme spolu za nou boli a vyjasnili si to a uz bolo dobre. ale mam taky pocit ze ta jej kamoska nam moc spolu nepriala :(
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

To by si mali vydiskutovať najmä ony dve medzi sebou, pokiaľ sú také dobré kamošky. Rozdeliť si čas medzi všetkým dá občas zabrať, ale dá sa to :)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

bolek napísal:To by si mali vydiskutovať najmä ony dve medzi sebou, pokiaľ sú také dobré kamošky. Rozdeliť si čas medzi všetkým dá občas zabrať, ale dá sa to :)
oni si to vydiskutovali a odvtedy ako sme sa rozisli tak su dost casto spolu pravidelne 2x do tyzdna si kupia fernet a piju atd...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Sory, ale nestojim o zensku, ktora si ma necha "vyhovorit" od nejakej kamaratky, s ktorou navyse chlasta. WTF?
tusken
Medium Expert
Medium Expert

k6 napísal:Sory, ale nestojim o zensku, ktora si ma necha "vyhovorit" od nejakej kamaratky, s ktorou navyse chlasta. WTF?
akoze nepiju neako extra moc proste sa idu zabavat zatancovat si trochu popit. Ona je strasne dobra baba. Len proste sa teraz nechce hrnut do vztahu :( mysli na byvaleho, haluzi s kamaratkami a snazi sa ucit na matury a mi dvaja sa stretavame chodime do kina na plavaren... ale uz len ako kamosi :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

tusken napísal:akoze nepiju neako extra moc proste sa idu zabavat zatancovat si trochu popit. Ona je strasne dobra baba. Len proste sa teraz nechce hrnut do vztahu :( mysli na byvaleho, haluzi s kamaratkami a snazi sa ucit na matury a mi dvaja sa stretavame chodime do kina na plavaren... ale uz len ako kamosi :(
Pod+a toho, čo som tu všetko prečítal si myslím, že sa to medzi vami prevalilo do štádia: "...si pre mňa ako brat...", čo Ti zrovna do karát nehrá, avšak veľa sa s tým urobiť nedá. Nemôžeš ale na to každopádne tlačiť, status quo vášho kamarátstva určuje teraz ona. A keďže, ako píšeš myslí na bývalého a vzťah pre ňu nie je aktuálnou prioritou, tak musíš čakať... Možno dosť dlho. Ale zatiaľ si váž aspoň to, že si s ňou dobrý kamarát, chodíte do kina a tak. Nie každý, kto bol v tvojej situácii si toto zachoval :wink:
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

jj presne tak neotáčaj sa jej chrbtom....ono sa ti to určite vráti v dobrom :)
ja teraz prežívam niečo podobné...a nedokážem byť na nu hnusný,naštvať sa na nu...proste chcem byť pri nej ked bude v nudzi aby sa mohla na mna spoľahnuť vo všetkom(je to tažké lebo predtým by som to nikdy nedokázal!!!ale veľmi som sa zmenil v tomto) :)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Tak vcera sa stalo nieco co som necakal. Pokazil sa je pocitac tak som sa ponukol ze jej ho opravim tak som prisiel k nej domov akurat upratovala tak ze jej pomozem a ona nato ze je zima a este nezakurila tak som siel narubat drevo, zakurit v peci, zasiel som je do obchodu :D a opravil ten PC. potom mi uvarila asi pol kg klobas :D ktore som zjedol. Potom jej volala ta kamoska ci nede do mesta ona nato ze ide a pride aj so mnou tak ma ukecala a isli sme do mesta. Ked nas spolu videla zacala sa vipitovat ci sma zasa spolu atd... na to sme sa len na seba usmiali a chytil som ju za ruku. Potom jej volali spoluziacky ze ju cakaju v bare a ona uplne nepochopitelne sa na mna pozrela a hovori :prosim ta zahrame sa dnes vecer na frajerov ja som spoluziackam nepovedala ze sme sa rozisli a nechce sa mi to teraz vysvetlovat. Tak som suhlasil (ani sam neviem preco). Jej spoluziacky mali prd nami take reci ze jezis ty mas super chlapa on nepije dovoli ti fajcit .... vaz si to atd. a ona sa potom tak zamyslela :D neviem nad cim premyslala ale bola akoby mimo :D no a uplne najdivnejsie bolo ze sme to divadlo hrali cely vecer aj ked uz jej spoluziacky odisli domov. Tak teraz fakt neviem co to ma znamenat co vy na to???
Napísať odpoveď