cafte ludia pls kto by skusil urobit pre moj web www.******.net/dook/
logo lebo porstebujem dake ,, toto nieje reklama to by bol iny link ,, pls piste len fakt kto urobi a ak za to aj daco chcete tak najskor daco urobte a to už sa dohodneme, a neni to warez , na hudbu mam povolenie od skupín
Ludia kto by prosím urobil logo pre moj web
Re: Ludia kto by prosím urobil logo pre moj web
najskor urobit potom dohodnut ? to nieje bezny postupdook napísal:cafte ludia pls kto by skusil urobit pre moj web www.dook.warzona.net/dook/
logo lebo porstebujem dake ,, toto nieje reklama to by bol iny link ,, pls piste len fakt kto urobi a ak za to aj daco chcete tak najskor daco urobte a to už sa dohodneme, a neni to warez , na hudbu mam povolenie od skupín
toto milujem...zaregistroval si sa len preto lebo si chcel spraviť logo pre svoj veb...jeden príspevok.viac ich ani nebude keď zbadáš že nikto ti to logo neurobí....zbytočne ZAVADZAŠ
sory ze som taky arogantny ale nepomozem si este mi je stale zle zo silvestra a proste ma to vytocilo kedze mam teraz nervy na frajerku
sory ze som taky arogantny ale nepomozem si este mi je stale zle zo silvestra a proste ma to vytocilo kedze mam teraz nervy na frajerku
-
Dawn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
káááámo ak máš povolenie od skupín, tak ti darujem môj mesačný plat...
a pritom ešte kopíruješ recenzie s iných komerčných stránok a založil si qvazi ďalšie nezmyselné warez forum... wake up my fool brother "tudy cesta nevede"
edit: este som pozabudol, že keď chceš takto legálne propagovať hudbu, tak musíš istú čiastku odvádzať organizácií menom soza (Slovenský ochranársky zväz autorov) a to v prípade slovenskej tvorby. Neviem ako sa to rieši pri zahraničných produkciách, ale pri tom tvojom výbere čo tam máš by si musel dobre cvakať
a pritom ešte kopíruješ recenzie s iných komerčných stránok a založil si qvazi ďalšie nezmyselné warez forum... wake up my fool brother "tudy cesta nevede"
edit: este som pozabudol, že keď chceš takto legálne propagovať hudbu, tak musíš istú čiastku odvádzať organizácií menom soza (Slovenský ochranársky zväz autorov) a to v prípade slovenskej tvorby. Neviem ako sa to rieši pri zahraničných produkciách, ale pri tom tvojom výbere čo tam máš by si musel dobre cvakať
-
dook
Novice
- Kontaktovať používateľa:
ti lama ja som sa pytal na logo , a povolenie mam tak naval play ,, myslis ze tam dam take sitne pesnicky kedy som mohol co chcem , mne chceli dat pokutu uz , normalne pesnicky som dal prec a davam len tie co odomna chcu ti co ich urobili alebo sa pytam tych skupin, a na tie reperske mam povolenie od artattacku a on ma od tych skupin takze si lama nic aj tka nedas ,, a ako vidim tu je to este horsie ako na esporte odkial som dosel lebo tam aspon jeden mi dal navod, ale tu len same pindy no co uz
Precitaj si pravidla, lama. 
A ked uz nieco, tak -> http://www.hojko.com/pre-vsetkych-ktori ... 53640.html
A ked uz nieco, tak -> http://www.hojko.com/pre-vsetkych-ktori ... 53640.html