ako sa s nim spoznat????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

:smt046 Ludia vam uz tu fakt zajeba**** z toho pokecu. Liecte sa. To akoze kazdy clovek dnes chodi chatovat na pokec? :D A navyse ked nevie nick, tak ako mu asi tak napise? Ako si asi tak zisti jeho ICQ, ked nevie meno?
"Zisti si na ake forum chodi" - :hehe:
Inak zaujimalo by ma, co je to za megasuperobrovsku skolu, ked si tam nedokazes zohnat kontakt na jedneho chalana. Niesi len nahodou neschopna? Prepac, ale chodil som kedysi na strednu, kde chodilo minimalne 800 ludi. Ani raz sa mi nestalo, ze by som na nejaku babu nevedel zohnat cislo. Nieze by som to robil kazdy den, navyse to bolo este obdobie, kedy som sa dost hambil. Ale proste... ten pozna toho - ten toho... Vzdy ked som rozhodil siete, tak som sa minimalne k cislu na mobil dostal. A vobec, co Ti brani k nemu prist, tak ako Ti tu radia? Bojis sa neuspechu? No a? Kto nestavi ten nevyhrava. A kto nema co stratit, moze len najst. Takze sa pozbieraj a normalne ked bude niekde sam (alebo v co najmensej spolocnosti), tak za nim naklus a uvidis. Pokus sa byt trosku vtipna, vymysli si dopredu nieco co mu povies. Bud to klapne alebo nie. Vzdy lepsie, ako sa neodvazit a donekonecna si vycitat "preco som to nespravila".

Vela stastia
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

jj...presne...ja ked sa chcem zoznamit s niekym so skoly tak urcite nato nepouzijem pokec...to je pre 12 rocne deti...ak sa vzijem do situacie toho chalana a ty by si za mnou prisla, a povedala daco fakt originalne (co som pisal predtym) tak si poviem ze stoji zato ta spoznat...lebo ja mam rad ukecane a zaujimave baby s ktorymi sa mozem porozpravat bez toho aby som stale musel vymyslat nejake otazky...zase nie prilis ukecane...tak akurat :D

na druhe strane keby si prisla a povedala len ahoj...hmmm...neviem ako by som sa zachoval...zaviselo by to od toho jaku mam naladu, ako dobre vyzeras, a ako to povies... skus si fakt radsej daco vymysliet...nejaky pribeh...alebo len prid a "Nevies kolko je hodin? Vies zabudla som si doma mobil/hodinky a ty sa mi zdas taky ochotny"...ked ti povie tak sa mu mimochodom predstavis, on tebe a mozte zvysok prestavky kecat...aspn toto skus...je to jednoduche a ucinne :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

girl55 napísal:tak ja sa budem snazit :) ked on je taky zlaty,snad sa nestane ziadny trapas.. :)
hlavne nemysli na to co mozes pokaslat... usmej sa nanho hod pekny pohlad a bud prirodzena, uvidis ze to robi svoje :wink: a normalne chod ku nemu a mozes pouzit nejaky komunikacny "trik"
:)
girl55
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa girl55 »

no jasneee..:) sak ja uz nieco teda vymyslim:D diky
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

girl55 napísal:nemam jeho nick...ziaden KONTAKT!!!!! :twisted:
Tak tým, že tu budeš vypisovať, ten kontakt nezískaš, takže šup šup zháňať...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

prid k nemu skus zacat nejakou blbostou (nemas rozmenit 500vku?) a zaklincuj to vetou .."ozaj ja som martina" :lol:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

SRneC napísal:prid k nemu skus zacat nejakou blbostou (nemas rozmenit 500vku?) a zaklincuj to vetou .."ozaj ja som martina" :lol:
Pokial Ti povie nieco v zmysle "Co som ja, zmenaren?", tak sa nemusis predstavovat uz ani :smt006
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Neviem, či mňa jedinú tu napadla taká vec, keď ho nabudúce zbadáš a bude sa na teba usmievať, tak príď k nemu, pozdrav ho a daj mu nejaký kompliment, že ti to proste nedalo mu nepovedať, aké má skvelé tričko a dobrý vkus. Ak to pochopí a chytí sa, tak to pôjde samo :)
Ak chodíte na rovnakú školu, tak ho môžeš aj poprosiť niečo ohľadom školy.
girl55
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa girl55 »

ked dojdem do skoly nieco s toho snaaad vyskusam! drzte palce:D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zacni ho zdravit a ked nezacne s komunikaciu tak sa nanho usmej z 15tich cm tak aby ti bolo vidno dasna a ak ani to nepomoze tak mu povedz ze ma kable jak Slovak Telecom.
qwerty-xyz

Re: ako sa s nim spoznat????

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

girl55 napísal:ako oslovit chalana v skole ktory sa mi strasne paci??to mam len tak za nim prist ze cau?:D to urcite nie.prosim pomozte mi, pozera po mne a ja pomon uz sa aj usmievame na seba...pllls piste
ked ti nepomozu nazory tu uvedene a nezozenies ani cislo,ani icq,ani pokec tak sa nevzdavaj zisti si kde sedi a supni mu nieo do lavice.
By ste sa cudovali ale u nas este na gymnaziu som vedel ze do triedy do ktorej sa chodila ucit nasa trieda tak nikto iny nechodi len my a trieda ktora tam mala miestost ako na furt,a vedel som ze na mojom mieste sedia nejake kocky tak som napisal ceruzkou na lavicu ze kto tu sedi? a zacala sa komunikacia aj takto :oops:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Len,aby si sa náhodou nepomýlil...a nesedel tam niekto iný :hehe: (sry,nechcel som Ti kaziť ilúzie)...

K téme...preboha..šak choď za ním..a povedz mu,že
-nepôjdeme spolu niekedy na diskotéku?
--môžme...
-a ako sa dohodneme?...dáš mi svoje číslo?...
--jasné.. :)

Myslím,že to až také ťažké nebolo...pri najhoršom Ti povie nie..a potom zistíš,že za to nestál..o debila menej.. :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

ZitePunkom napísal:Len,aby si sa náhodou nepomýlil...a nesedel tam niekto iný :hehe: (sry,nechcel som Ti kaziť ilúzie)...

K téme...preboha..šak choď za ním..a povedz mu,že
-nepôjdeme spolu niekedy na diskotéku?
--môžme...
-a ako sa dohodneme?...dáš mi svoje číslo?...
--jasné.. :)

Myslím,že to až také ťažké nebolo...pri najhoršom Ti povie nie..a potom zistíš,že za to nestál..o debila menej.. :wink:
nemyslis ze "Nepojdeme spolu niekedy na diskoteku?" je moc ostry zaciatok ?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hmmm aj ja chcem byvat v regione kde holky zacinaju balenie..
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

dobre mam podobny problem ..ale ten chalan asi nema net ..je skor taky prirodny typ.:D a nechcem to zacinatcez net....je o rok starsi ..na VS
uz som rozmyslala ze sa ho nieco spytam ..ale vidim ho zriedka avzdy ked si poviem ano budem sa na nho usmievat a hladiet mu do oci ..sklomin hlavu a snazim sa zdrhnut. :oops:
asi to je vec odvahy..
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

k6 napísal::smt046 Ludia vam uz tu fakt zajeba**** z toho pokecu. Liecte sa. To akoze kazdy clovek dnes chodi chatovat na pokec? :D A navyse ked nevie nick, tak ako mu asi tak napise? Ako si asi tak zisti jeho ICQ, ked nevie meno?
Ale pri troške šťastia, vhodných informáciách a malom meste sa dá ten nick nájsť...ale to musí mať viac informácií o ňom čo asi nemá :(

Eritrea: Tak sa skláňaj ďalej určite ti to pomôže :lol: Ale teraz milšie:)...skús sa mu aspoň pozdraviť a usmiať...uvidíš jeho reakciu...a neboj sa ak spraví nejakú sprostosť je to *** a neoplatí sa kvôli nemu trápiť :wink:
fruxo napísal:nemyslis ze "Nepojdeme spolu niekedy na diskoteku?" je moc ostry zaciatok ?
Tak napr. niekam von, pokecať, na prechádzku ...
Začiatok Konca
Professional
Professional

fruxo napísal:nemyslis ze "Nepojdeme spolu niekedy na diskoteku?" je moc ostry zaciatok ?
Neviem,na diskoteky nechodiim...Dobre,Fruxo...skusim to inak..Ja,ked som nepoznal jedno dievca..a pacila sa mi,...tak som len prisiel k nej...a povedal som jej,ze sa pekne usmieva..a ona sa usmiala opat..a potom aj ja na nu..chvilu sme blbli a potom sa nam stretli ruky...medzi tym som sa jej opytal,ze ako sa vola..chvila tajommna nebola naskodu...a potom,ked sme sa lucili,tak som sa jej zdvorilo opytal,ci by mi nedala telefonne cislo..ze mi s nou bolo fajn..a ze by som ju chcel vidiet aj na buduce...a dala mi ho..este nieco?....
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

no vies, len na moj styl je to trocha ostre na osobu ktoru nepoznas... :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Ja,ale nehovorím,že je to takto vždy...v tomto danom prípade to bolo naozaj takto(vieš..nemám sa čoho báť,som mladý..koľko máš vlastne rokov,ak smiem vedieť?..pretože mi pripadáš,ako starší,vyzretejší človek(nič v zlom))...dosť veľa to závisí od situácie..t :idea: reba rozmýšľať..
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurino88 »

..napr ja som podobny pripad aka je otazka paci sa mi babenka poznam jej spolubyvajucu na intraku ja byvma tiez na intraku a tak som povedal spolubivajucej ze sa mi paci :D:D a ona to da sa povedat ako keby vyriesila
Napísať odpoveď