buheheeeee aspon na silvestra si dam pokoj od pocitaca a hned pridem u rapid. O chvilu mi konci 3 mesacny ucet, na ktorom mam 8000 bodov a takuto prilezitost prepasnem
napr ja .. nechlascem, disko nemusim, kosa je moj nepriatel ... a nejake gruppen sedenie s priatelmi nevyslo... ale mam to vykompenzovane RS acc do 14. maja
//tym som nemal namysli ze som urcite normalny, ale fandit si mozem
GothaR napísal:Existuju taki ludia a dokonca su aj normalni. Nie kazdeho bavi kazdy rok ist niekde na lazy a ozrat sa tam ako prasa.
ved nemusime tu hovorit vobec o ozierani, ale proste byt s kamosmi a tak. Mna by doma roztrhlo, keby som si predstavil, ze vsetci sa niekde bavia smeju zabavaju a ja sedim doma..
aquafresh1 napísal:ved nemusime tu hovorit vobec o ozierani, ale proste byt s kamosmi a tak. Mna by doma roztrhlo, keby som si predstavil, ze vsetci sa niekde bavia smeju zabavaju a ja sedim doma..
Mna to tiez trocha sralo, ale na druhej strane som aspon mal trocha casu naviac pri skolskych povinnostiach a aspon som si nahral stream zo Sensation v Dusseldorfe Keby som nemal tolko povinnosti, tak by ten pobyt doma na mna asi dolahol viac, ale nevidim nic zle v tom, ze nikam nejdem.