Obliata klávesnica
-
sKoReC
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Obliata klávesnica
Mám práve jeden problém. Oslavovali sme u nás silvestra a náhodou sme vyliali pohár nápoja (alko
) na klávesnicu a odvtedy sa niektoré tlačidlá vnárajú a ťažko sa potom píše. Ako by som to mohol opraviť ?
Osobne by som ju skúsil prepláchnuť v čistej vode.. (BEZ ZÁRUKY).. a potom ju nechal dôkladne vyschnúť.
Inak niekde na SME som čítal raz článok ohľadom čistenia klavesníc..
//tu je: http://pocitace.sme.sk/clanok.asp?cl=2566860
Inak niekde na SME som čítal raz článok ohľadom čistenia klavesníc..
//tu je: http://pocitace.sme.sk/clanok.asp?cl=2566860
-
aviceN
Guru
ja som mal "hackersku" taku zakrutenu do S-ka a vylial som nanu mlieko
no uz nic stym lebo to bol cely pohar klavesku som odlozil na skrinu o par dni mama doniesla novu o nejaky mesiac som sa mrte nudil aaa jasne sak ta klaveska obliata
idem ponu rozsroubujem no a skoro som hodil taku tycku ze koniec taky puch z toho ze koniec xD
-
slovanista
Medium Expert
-
sKoReC
Light Star
to ja som nebol bolo nás asi 15 v dosť bujarej nálade mno čo už ale kláveska už funguje, ináč naše pitie bolo rozliate úplne všadeSheep napísal:otvor klavesnicu, a navlhcenou handrou utri zaliate casti a klavesy, este utri nasucho, kus nechaj postat nech to uplne vyschne, zloz do kopy a mozes dalej pracovat, je inak dost nahoda ze si palenku vylial prave do klavesnice
-
hojko
Site Admin
slovanista: Presne ako hovoris 
Logitech G15 Gaming Keyboard v.2
Microsoft Remote Keyboard Media Center Edition CZ
Logitech EasyCall Desk
Klávesnice RAZER TARANTULA Gaming Keyboard
Logitech diNovo Edge
Skus si len tak zo zaujimavosti pozriet ich ceny
PS: Viac sa mi ich vypisovat nechcelo.
Logitech G15 Gaming Keyboard v.2
Microsoft Remote Keyboard Media Center Edition CZ
Logitech EasyCall Desk
Klávesnice RAZER TARANTULA Gaming Keyboard
Logitech diNovo Edge
Skus si len tak zo zaujimavosti pozriet ich ceny
hojko, akoze tieto klavesnice su ozaj len zbytocny luxus, o hrani hier viem svoje a nikdy som nepotreboval ziadnu logitech G15, alebo razer mysku, ci tvrdene podlozky a dalsi gaming gear...taktiez aj ked ta klavesnica je lacna, naco sa bude trepat do mesta kupovat novu ked tuto moze mat za 20 minut opravenu...
-
sKoReC
Light Star
presne tak stačilo mi 20 minút a tri hodiny sušenia a klávesnica ako nováSheep napísal:hojko, akoze tieto klavesnice su ozaj len zbytocny luxus, o hrani hier viem svoje a nikdy som nepotreboval ziadnu logitech G15, alebo razer mysku, ci tvrdene podlozky a dalsi gaming gear...taktiez aj ked ta klavesnica je lacna, naco sa bude trepat do mesta kupovat novu ked tuto moze mat za 20 minut opravenu...
plosak z klavesnice sa nachdza tam kde su indikatory, taka mala dosticka to jemidiam napísal:ja neviem pokial co je v klavesnici pokial je tam nejaky plosak a ti zatecie tak to treba precistit prostrietko na to urcenim lebo pri vode mu moze zahrdzaviet plosak po case
ALE PODOTIKAM ZE NEVIEM CI POD KLAVESNICOV NEJAKY PLOSAK JE, PODLA MNA JE
teraz pomozte mne na svoju saitek eclipse 2 som vylial pomarancovu baldovsku . prave tlacidlo ctrl mi trosku zaschlo a tazko sa tlaci . chcel som klavesku umyt lenze je tam dostatocne vela srobikov tak som ich vysroboval ale kryt nesiel dolu nijak skusal som kadeco sa stale to iste . pomozte my ako dam dole kryt