nainstaloval som na novo pc windows XP vsetko facha len po urcitom case prace na PC dojde k restartu bez udania dovodu ziaden bluescreen, kde moze byt chyba teplota procesorov a hdd je normalna hdd nieje poskodeny.... jedna sa o dosku shuttle AK32A, grafika MSI FX5200.
chichi , on asi čítal ich dátumy založenia alebo čo , nooo a k veci by som mohol dodať otázočku ,že pri akej činnosti ti to tak reštartne ? keď hráš niečo, programuješ, len tak si na ploche ? video pozeráš alebo kedy ?
mne toto tiez robilo, aj po formatovani, ale ked som sa pozrel do bedne, tak ma islo je*nut... tolko prachu som este nevydel... tak som to cele rozobral, povysaval, vycistil, zlozil s5 a vsetko ide ako ma... akurat som si pridal prachove filtre, aby som predisiel opakovaniu...
tak podla man to je nestabilne napetie v zdroji mne to to iste robilo vymenil som zdroj a teraz mi to fakci ako maaa,, ale moze to bit aj doska,,
ale este jednu vec by si mohol vyskusat presne to co hovril "impact" si vypni automaticke restartovanie pri zlyhani windowsu skus najprv toto a ked nepomoze tak hladaj dalej,,:)
Suffel napísal:tak podla man to je nestabilne napetie v zdroji mne to to iste robilo vymenil som zdroj a teraz mi to fakci ako maaa,, ale moze to bit aj doska,,
ale este jednu vec by si mohol vyskusat presne to co hovril "impact" si vypni automaticke restartovanie pri zlyhani windowsu skus najprv toto a ked nepomoze tak hladaj dalej,,:)
nepovedali by ste mi kde vypnem to automaticke restartovanie??dik