Viac peňazí s ArtMoney
Ak jej viac peňazí v NFS Pro Street mať chce, dokáže pomôcť vás nasledujúci:
\"ArtMoney\" spustí (u Google po \"Druh Money\" vyhľadá\")
NFS Pro Street štartuje a v kariére alebo niekde inde kukáte, koľko peňazí vy momentálne majte. - peňažná čiastka pozoruje.
NFS Pro Street s starý+ESC alebo starý+tabulátor minimalizuje. (NFS PS musí ešte otvorila byť, musíte len Desktop vidí)
ArtMoney štartuje.
Pod \"Select progress\" \"Need for Speed - ProStreet\" vyhľadá.
Teraz kliknite jej, ich na ktorých Button \"search\" a tipuje tam pod \"Value\" vášho zaznamenanú peňažnú čiastku . (bez Punktchen alebo čiarka, teda namiesto 30.159; 30159 dáva!) a na v poriadku kliknúť. Program koná sa teraz mnohý, mnohý typ, ktoré v ľavej skrinke videl !
NFS PS opäť maximalizuje. (podobať sa money ale nedokončiť!)
Kupuje vás niečo (lack z.pri) a zachytáva ešte raz od (závažný!). Zapamätáte si nového stav konta.
NFS opäť minimalizuje a Artmoney maximalizuje.
Teraz vy musíte na \"Filter\" klikne a tam opäť pod \"value\" stavom konta dávať a na \"V PORIADKU\" stlačiť. Teraz hľadá on opäť. Smie len EIN typ pri Suchergebniss je, ináč máte čo falošný urobené ! Ak vy 2 typ dostanete vezmete horný!
Zaznamenal tento typ a tlačí na ktorých červený šíp okolo neho v pravej skrinke dostať.
Pod \"value\" musí teraz váš aktuálnejší stav konta stáť.
Dáte teraz pod \"Value\" vášho želanie - stavu konta (až 999 999 999) a tlačí \"Enter\"!
Teraz otvára jej opäť NFS Pro Street a hľadí raz na vašich peniazoch!
caute potreboval by som poradit.... neviem ake auto si mam kupit na speed challenge??? A len tak mimochodom ked si chcete fakt paradne vytunit aouto tak nekupujte balicky su totalne na ....... ja som si ho vytunil pojednom (motor, nitro, kompresor atd.) ked s tym autom neniste spokojny da sa este vyladit.... ale s tym sa treba hrat..... ja som si tak spravil BMW M na drift ked som si ho vytunil na drift bolo uplne nanic ale ked som dal mäksie tlmcie pruziny atd. tak teraz davam take drifty ze az...... PS: na klavesnici neodporucam hrat jednu som si uz znicil .... kupte si nejaky poradny volant a to je zazitok na ktory nezabudnete... sam mam good volant
pepan90 napísal:ide vam ten patch? ja som skusal americku aj europsku verziu a neslo mi to
hra sa spusti a pri loadingu chyba
AppName: nfs.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: nfs.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 002c1120
Presli ste to uz volado ?? Ja som presol vsetkych zavodnikov a som hral VSEtkeho a neukazalo mi titulki a nedalo mi ani nove veci?? malo by mi dat volaco nove?
jj ten veyron vyzera ako by to bolo nejake SUV ...... alebo nejaka fotomontaz..... proste bud to v EA totalne doj..... co by ma ani neprekvapilo alebo nejaka ta fotomontazicka..... nwm..... ten patch som aj chcel stiahnut ale ked som cital na forach ze to nikomu nefuguje tak som sa na to vykaslal...
pocuvajte existuje nejaky "navod" ako auto postavit na zadne kolesa? ci sa daju len niektore? ci ako to vlastne funguje este sa mi to ani raz nepodarilo a to si myslim ze mam dost silne auta
vendo napísal:pocuvajte existuje nejaky "navod" ako auto postavit na zadne kolesa? ci sa daju len niektore? ci ako to vlastne funguje este sa mi to ani raz nepodarilo a to si myslim ze mam dost silne auta
napr Shelby GT500+vsetky max vylepsenia (moje primarne auticko 1/4mile 6.4sec 1/2 10.9sec) dalej Ford GT + tiez vsetko na max (tusim ma 8xx HP) a nakoniec som skusal aj s Corvette '67 tiez vsetko na max a ani jedno ani naznak toho zeby sa chcelo postavit na kolesa
vendo napísal:pocuvajte existuje nejaky "navod" ako auto postavit na zadne kolesa? ci sa daju len niektore? ci ako to vlastne funguje este sa mi to ani raz nepodarilo a to si myslim ze mam dost silne auta
Par stran dozadu to tu je pisane prezri si temu...
ezechiel88 napísal:Par stran dozadu to tu je pisane prezri si temu...
fakt dik nasiel som toto
t0m4s3 napísal:Staci hned od startu drzat otacky na maxime, vystartovat co najpresnejsie a potom sa triafat do optimalnych otacok a tesne po zaradeni tretej rychlosti osolit NOS a dalej radit. Takto bez problemov prejdem na zadnych celej 1/4 mile
ale naozaj by som bol rad keby to niekto polopate vysvetlil lebo robim co chcem ale auto na zadne nepostavim