Sony Ericsson K770i

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Sony Ericsson K770i

Príspevok od používateľa rados915 »

Potrebujem poradit.
Mam moznost kupit tento telefon za 4600 Sk, uplne novy. Chcem vediet, ci niekto ma tento mobil, ake ma s nim skusenosti. Aby som nelutoval ked ho uz kupim.
Tato recenzia ma vsak trochu zneistila. Pisu ze nie je nicim vynimocny, ma maly displej, horsie spracovana klavesnica.
Potrebujem si byt isty na 100%, ze kupim tento MT. Tak mi prosim poradte. Diky moc :)
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

ja osobne ho nemam ale ako tak citam ja by som ho aj bral, fotak super, ta dioda ti posluzi aj ako prenosna baterka, co ja velmi vyuzivam, display je celkom v pohode ved v dnesnej dobe je to optimal, moj nazor je: zober ho.normalne stoji cca 8800sk takze to mas za tych 4600sk velmi dobre.ako je to s tou klavesnicou to netusim, skus si ho pozicat alebo pozret od toho dotycneho od ktoreho to kupujes alebo chod do dakej predajne mobilov a trocha si ho "omacaj" potom budes vediet viac.prinajhorsom ked sa ti nebude pacit tak ho predas a mozno na tom aj nieco malo ziskas :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

co ja viem skoda je naozaj len toho displeja a tej diody ten xenonnovy blesk by mohli davat do viac modelov ale mas to za zaujimavu cenu v tvojom pripade by som naozaj dost uvazoval :)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

za tu cenu si myslim, ze neni o com rozmyslat. popripade ked ta omrzi ho predas a mozes aj zarobit.
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

no ja by som ho bral
Napísať odpoveď