... Silvester vyzeral nehorazne an PIKACu, vobec som sa netesil a nakoniec to vystrelilo nad ocakavania dobre

nasavali sme s rodicmi mojej polovicky perfektny gruzínsky konak, lahoda, ale celkom tuhe vysleedky to podava, ked sa to pivom zapija

v meste sme to potom rozbehli, asi po pol roku som si zatancova, aj ked nerad, ale nebolo zle

rozmastil som si nad ranom obidve kolena ... uz celkom triezvy som isiel po chodniku a pod vrstvou snehu bol taky krasny lad ako ani spod rolby nevyjde ... prask o zem ... smiechy .. kym som sa postavil a postaval asi 3 minuty, tak tam padlo 9 ludi ...

kamarat dostal od nejakych styroch ciganov, bola to rychlovka lebo si to ani policajti nestihli vsimnut, nic vazne sa mu nestalo, par modrin, ale zdvihlo to tlak poriadne

boli sme chvilku na byte, ale bolo tam fajn

kluce si berem aj ked idem posrate smeti vyhodit a nosim ich skoro stale so sebou aj doma a co cert nechcel na Silvestra som si ich zabudol, tak som pekne o tristvrte na sedem volal mamine, nech mi otvori .. mrzi ma to, lebo mi vravela ze potom uz nemohla zaspat ...

po dvoch hodianach spanku som sa zobudil na nejake susaky a skrabanie v hrdle, tak som vyipl pol litra kofoly na pockanie a v poho ... potom sa zobudim -> boli ma hlava, ci nie? nevedel som comu to pripisat, tak som vyslopal na pockanie 6dcl kofoly a isiel som spat ... v konecnom dolsedku som sakra spokojny, lebo mix konak, tatranak, varene vino, sampus, medovina a pivo dopadol nad ocakavanie dobre -> bez bolesti a unavy ... dnes pojdem vsetkych podpichnut ze pijeme znova