Akych HW noviniek sa dockame v 1Q a 2Q roku 2008 ?
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Akych HW noviniek sa dockame v 1Q a 2Q roku 2008 ?
tak co, aky novy HW sa dostane na trh od 1. januara do 30. juna 2008 ?
na co sa treba tesit ?
na co sa treba tesit ?
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
AXO
Professional
mohol by si napisat zdroj odkial si to zistil ? aj ja by som si rad precitalMP4-22 napísal:mno na Penryn a Nahlem od INTELu s nimi dojdu aj spickovo drahe super dosky....ale najviac sa tesim na koniec roka kde AMD/ATI ma vydat prvu VGA s technologiou 2 vlakien... to som teda zvedavy
-
MP4-27
Guru wannabe
Penryn bude mat dynamicky pocet jadier od 1vyuziteho po tusim az 16 jadier...enter00 napísal:jedina vec co nechapem, preco nemaju aj desktopove cpu rovnake funkcie setrenia energie ako mobilne varianty? v pc mi bezi quad core, a dost casto - vacsinu casu su tie jadra nevyuzite, kludne by sa mohli vypnut/podtaktovat online podla potreby.
-
MP4-27
Guru wannabe
V nejakom zahranicnom casopise som to cital ale nespomeniem si na meno ale neboj o chvilku bude toho celi internet... podla mna to neni nerealne ked moze mat CPU 2 jadra preco to nemoze mat VGA ? no nieAXO napísal:mohol by si napisat zdroj odkial si to zistil ? aj ja by som si rad precitalznie to zaujimavo
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
AXO
Professional
ide o to, ze vzdy pride nieco nove... ak chces cakat kym tu bude nieco priatelne tak sa nedockas, pretoze oni nepustaju do behu nic, co by dokazalo ist dlho s dobouHellboy248 napísal:Cus mam na vas taku otazku..oplati sa mi kupit nove pc teraz alebo az po vianociach?lebo ak maju vyjst niake nove komponenty radsej si pockam