Johny English alias Mistr bean
Johny English alias Mistr bean
Neviem haldal som na hojku Search nazov tohto filmu ale nic som nenasiel...ak sa mylim tak sorry
ale len tak ze tento film ma tak chytil ze som si ho natocil dokonca
a tak ma zaujima ze co nan poviete vy...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak chceš normálne názory, tak si prečítaj na www.csfd.cz
imho celkom dobrý film, lebo mám rád mr. beana a mám rád komédie, tak je to ideálna kombinácia.. ale sú aj lepšie komédie, a tiež lepšie jeho vystúpenia, tak to berem ako taký priemer. Bavil som sa, ale druhý krát by ma to už asi nebavilo a tretí by som sa tomu vyhol a radšej si pozrel niečo nové
imho celkom dobrý film, lebo mám rád mr. beana a mám rád komédie, tak je to ideálna kombinácia.. ale sú aj lepšie komédie, a tiež lepšie jeho vystúpenia, tak to berem ako taký priemer. Bavil som sa, ale druhý krát by ma to už asi nebavilo a tretí by som sa tomu vyhol a radšej si pozrel niečo nové
adt (audiotrack) mas pravdu
zdaleka je mistr bean lepis nez tento film. Ale ak si xce niekto kuknut fakt supa videa nech ide na you tube. Máte pravdu aj v tom ze stary film ale mne sa najviac pacilo to Maserati co mal
co vystrelilo raketu z vyfuku
supa. A dajme tomu ze NIECO NOVE ma vlea zo starych klasik
napriklad dnes som kukal dokument o filme Star Trek a dozvedle sa ze v tej dobe bolo lekarstvo ubohe no po filme plnom najzaujimavejsich liecebnych technik (vymyslenych samozrejme) a vdaka tomu ma dnes lekarstvo taku poziciu ako ma...ja osobne tomu neverim ale v dnesnej dobre je uz mozne hocico...ale aby som sa priznal nechapem filmy kde su miesto normla zbrani nejake lasere ci co. Nehovorim o SW to je supa a halvne tie svetelne mece
je to fakt cool. A ked osm bol maly kukal som take rozpravky jak spiderman
a nechapal som ze kto vymyslel taky idiotny navrh zamenit zbrane za lasere. Ale mozno je to kvoli tomu ze aby sa znizala nasilnost v rozpravkach cize NO BLOOD. Ale ja osobne som mal vtedy Naj rozpravky s nasilim