lyze, snowboard alebo bigfoot?
-
aquafresh1
Star
lyze, snowboard alebo bigfoot?
zaujimalo by ma, kolko ludi jazdi na lyziach a kolko ludi na snowboarde, pripadne bigfootoch.. mne osobne viac vyhovuju lyze, bez palic.. 
Ty vole, ziadny boardista, co to?
Jazdim na boarde, nemenil by som to kvoli tomu lebo lyze ma nejako nepritahuju a na boarde uz mam nejaky ten rok za sebou.
// ale na svahu mam radsej lyziarov pretoze nedodrbavaju tak svah ako snowboardaci, ale cest vynimkam ktori za sebou nechavaju len jednu ryhu (ako ja)
Jazdim na boarde, nemenil by som to kvoli tomu lebo lyze ma nejako nepritahuju a na boarde uz mam nejaky ten rok za sebou.
// ale na svahu mam radsej lyziarov pretoze nedodrbavaju tak svah ako snowboardaci, ale cest vynimkam ktori za sebou nechavaju len jednu ryhu (ako ja)
-
aquafresh1
Star
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
V každom prípade snowboard
jazdim už okolo 4-5 rokov , predtym som jazdil chvilu na lyžiach potom na snowbladoch a nič ma nebavilo tak jak snb...
A neviem či myslíš bigfoot alebo snowblady... obidva druhy su kratke
- Prílohy
-
- verleih_bigfoot.gif
- Bigfoot
- (13.98 KiB) 423 stiahnutí
-
Tomasko
Guru wannabe
bigfoot stare modely, snowblade su nove bigfooty, len nemaju uz tvar nohyDigital napísal:V každom prípade snowboardjazdim už okolo 4-5 rokov , predtym som jazdil chvilu na lyžiach potom na snowbladoch a nič ma nebavilo tak jak snb...
-
aquafresh1
Star
-
Tomasko
Guru wannabe
no ved to som myslelDigital napísal:Bigfooty sa to volalo preto lebo to malo tvar nohy :)snowblady uz nemaju tvar nohy ... takze pozor... rozdiel
http://snowblade.cz/informace-o-skiboardech