Kostým na party
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Kostým na party
Potrebujem nápad na kostým na party v štýle "Movie night".
Hodili by sa mi nejaké tipy na výrazné ženské postavy, relatívne ľahko napodobiteľné s jedinou podmienkou - musí byť na prvý pohľad jasné, o akú postavu sa jedná, čiže postava musí byť zo známeho filmu.
Ideálne by bolo, keby tá postava bola súčasťou nejakej skupiny v tom filme - napr. Charlie's Angels, aby sme prípadne mohli ísť ako väčšia skupina.
Ide mi len o nápad, v požičovni už nejaký kostým na to nájdem.
Vsádzam na skupinovú kreativitu a všetkým zapojeným hojkáčom vopred ďakujem!
Hodili by sa mi nejaké tipy na výrazné ženské postavy, relatívne ľahko napodobiteľné s jedinou podmienkou - musí byť na prvý pohľad jasné, o akú postavu sa jedná, čiže postava musí byť zo známeho filmu.
Ideálne by bolo, keby tá postava bola súčasťou nejakej skupiny v tom filme - napr. Charlie's Angels, aby sme prípadne mohli ísť ako väčšia skupina.
Ide mi len o nápad, v požičovni už nejaký kostým na to nájdem.
Vsádzam na skupinovú kreativitu a všetkým zapojeným hojkáčom vopred ďakujem!
-
zuzkazuzka
VIP
-
bolek
Guru
Veľmi originálna asi nebudem, zatiaľ ma napadlo len pár, takže popremýšľam.
Niečo typu Pamela Anderson ako záchranárka (lenže v plavkách s vypchatými prsiami tam asi nechceš ísť)
Hermiona z Harry Potter - stačí habit a prútik (je to síce jednoznačné, ale dosť nevhodné)
Jennifer Beals z Flashdance - natočiť vlasy, dať si na seba vyťahané tričko, také tie trikotové elasťáky, na nohy štucne a pri troche predstavivosti by to šlo
Nastenka z Mrázika - totálna šialenosť, ale stačí príčesok v podobe dlhého vrkoča, nejaký ten ruský odev
//Keira z Pirátov kde mala také dlhé šaty a biely závoj
Angelina Jolie vo filme Život alebo niečo také - tam je to pomerne jednoduché, nejaký kostýmček, vysoké topánky a blond parochňu (tento film však nie je až taký známy)
Mohla by si však upresniť, aká veková skupina tam ide, či sa má jednať o nejaký novší, starší film...
Niečo typu Pamela Anderson ako záchranárka (lenže v plavkách s vypchatými prsiami tam asi nechceš ísť)
Hermiona z Harry Potter - stačí habit a prútik (je to síce jednoznačné, ale dosť nevhodné)
Jennifer Beals z Flashdance - natočiť vlasy, dať si na seba vyťahané tričko, také tie trikotové elasťáky, na nohy štucne a pri troche predstavivosti by to šlo
Nastenka z Mrázika - totálna šialenosť, ale stačí príčesok v podobe dlhého vrkoča, nejaký ten ruský odev
//Keira z Pirátov kde mala také dlhé šaty a biely závoj
Angelina Jolie vo filme Život alebo niečo také - tam je to pomerne jednoduché, nejaký kostýmček, vysoké topánky a blond parochňu (tento film však nie je až taký známy)
Mohla by si však upresniť, aká veková skupina tam ide, či sa má jednať o nejaký novší, starší film...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
zuzkazuzka
VIP
-
inkognitto
Star
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Ked nieco striedme, tak to vidim na amazonku.
Kus kozusiny kolo bedier a do ruk zastruhane hrable (akoze ostep:}).
A ked nieco s mafiou, hm... Mia z Pulp Fiction?
A ked nieco s mafiou, hm... Mia z Pulp Fiction?
-
den333
Professional
myslis Oprah Winfrey??R1k1nko napísal:inak taka mafianka sa hlada dost tazko ... ale ja by som isiel za tu ciernu miliardarku co ma tu relaciu co ju sleduje 30 mil .. ludi