Sony Ericsson K610i - Kryt (Display)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Sony Ericsson K610i - Kryt (Display)

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, mam mierne osuchany display v hornej casti... zaujimalo by ma, ci ak kupim novy kryt, ci sa tato chyba vyriesi... lebo bolo mi povedane, ze v tom kryte je aj take to plexisklo na display a to mam zrejme poskriabane... dakujem... ak je to nejasne napisane, tak sry, vysvetli meste raz ak treba :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ano v kryte je aj to plexisklo ktore chrani samotny display ...
neviem ako je to s krytmi na k610i ale predpokladam ze ten kryt nebude lacny kedze budes potrebovat original ... skus pohladat na nete "Housing k610i" alebo chod do nejakeho servisu sa kolko predavaju origo kryt na k610i ...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

A to si si skade vycucal ze potrebuje original ? :lol: vyjde ta max 250.- s postou ak nechces original tie plexi na fotkach dobre vidno,no kup uz aky chces...http://www.123mobil.eu/product_info.php ... ts_id=3765
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

moze si kupit aj neoriginal za 250sk ... original stoji cca 500sk rozdiel 250sk bude pasovat na 99% a nebude tam ziadna medzera opotrebovanie bude neskor viac toho vydrzi ....
neoriginal ani panboh nevie ci to vobec da na telefon a ake velke tam bude mat medzery a osucha sa mu ten kryt tak po 1 az 2 mesiacoch nosenia ...
ja skor investujem do original krytu ... a neviem preco k teej firme co si sem dal stranku nemam velku doveru kedze na stranke maju napisane :
Prílohy
Nokia k610i wtf ???????
Nokia k610i wtf ???????
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

asi nejaky bug... ja to zatial len zvazujem, lebo teraz nemam na to momentalne love (vsetko slo do silvestra). a v dargove unas (kosice) maju neoriginal za 250 sk... takze, este uvidim, ale dik obom.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

kde kupim v KE original kryt na K600i ???

- inak ak by som mohol poradit radsej doplat a kup original lebo fakt ked som si kupil smejd kryt tak mi vydrzal asi mesiac a bol osuchany a co horsie ze aj pukol tak som mal dost ... niesom taky bohaty aby som si mohol kupovat smejdne veci :lol: ...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

skus autorizovany servis :roll:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Lord ANAKIN napísal:kde kupim v KE original kryt na K600i ???

- inak ak by som mohol poradit radsej doplat a kup original lebo fakt ked som si kupil smejd kryt tak mi vydrzal asi mesiac a bol osuchany a co horsie ze aj pukol tak som mal dost ... niesom taky bohaty aby som si mohol kupovat smejdne veci :lol: ...
v ke skus v mobilshope na kovacskej ...
www.mobilshopnet.sk (chod tam cez IE cez FF im to nefacha :()
pindur1
Medium Expert
Medium Expert

orandzovy kryt na se k610i

Príspevok od používateľa pindur1 »

caute newete niekto ci sa da kupit nejaky orandzovy kryt na se k610i alebo repasovat z nejakeho walkmanu???
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

ob3l1x napísal:moze si kupit aj neoriginal za 250sk ... original stoji cca 500sk rozdiel 250sk bude pasovat na 99% a nebude tam ziadna medzera opotrebovanie bude neskor viac toho vydrzi ....
neoriginal ani panboh nevie ci to vobec da na telefon a ake velke tam bude mat medzery a osucha sa mu ten kryt tak po 1 az 2 mesiacoch nosenia ...
ja skor investujem do original krytu ... a neviem preco k teej firme co si sem dal stranku nemam velku doveru kedze na stranke maju napisane :
Objednaval som od nich aj som im vracal tovar.Vzdy vyriesene so 100% spokojnost.Potvrdzujem serioznost firmy
Napísať odpoveď