Film - 8 GB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Film - 8 GB

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, mam Tupac: Resurrection film z pozicovne a je na jednom dvd, ktore ma 8 gb... ak to chcem napalit (mam aj dl napalovacku myslim), ake dvd kupit? to dvojvrstvove, alebo ake? poradte z www.datacom-ke.sk popripade www.focus.sk nejake dvd 8 gb ake kupit... dakujem.
edit - dvd som si uz zistil, ake treba, este mam otazku. cez aky program odporucate napalovat 8 gb dvd film? ak je to original? aby sa nepokazilo dvd, alebo nieco take? dakujem.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Klasicky ako vzdy : Nero Burning ROM.Tym nic nepokazis
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Všetko rob tak isto, ako v prípade klasického 4,7GB DVD. Jediný rozdiel je ten, že musíš použiť dvojvrstvové čisté médium.. :)
2Pacaveli
Addict
Addict

a v nere, alebo lepsie alcohol 120%? lebo niekedy sa mi stalo aj to, ze mi nero blbo napalilo a tak... odporucte, ktory konkretny soft... inak, jedno dvd stoji 100 sk nejake verbatim dl, to moze byt, ze?
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

sirmisoturbo napísal:a v nere, alebo lepsie alcohol 120%? lebo niekedy sa mi stalo aj to, ze mi nero blbo napalilo a tak... odporucte, ktory konkretny soft... inak, jedno dvd stoji 100 sk nejake verbatim dl, to moze byt, ze?
medium je ok a navrhoval by som to urobit tak ze v Alcohole spravis Image toho tvojho dvd z pozicovne potom pripojis do virtualnej mechaniky a v nere das napalovat s DVD na DVD a mas to(nezabudni virtualnu mechaniku nastavyt ako vstupnu)
2Pacaveli
Addict
Addict

pocujte, ak by som to spravil tak, ze dnes si stiahnem to 8 gb dvd cez alcohol ako image .iso (cele) a zajtra len napalim na dvd z toho isa? lebo zajtra to musim vratit a az zajtra idem kupit dvd...
2Pacaveli
Addict
Addict

ked som siel spravit image cez alcohol, napisalo mi, ze tento disk je chraneny proti zapisu a pocas procesu bude dochadzat k chybam (alebo nieco take) tak co stym teraz?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

stiahni dvdfab platinum, gold alebo decrypter (poslednu verziu) a v nom daj klonovat dvd. mozes to potom dat napalit v nere alebo v alcohole.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

DVD Decrypter. Jednoduche a jednym klikom spravis kopiu, nemusis sa o nic starat. ja ho pouzivam bezne na Dual layer DVDcka.
2Pacaveli
Addict
Addict

seth82 napísal:DVD Decrypter. Jednoduche a jednym klikom spravis kopiu, nemusis sa o nic starat. ja ho pouzivam bezne na Dual layer DVDcka.
dik, uz mi to poradil aj sajmon a spravil som to, len ma to ochranu, ale nevypisalo ziadnu chybu pocas procesu (Read Errors: 0) takze, dufam, ze v poho. potom to mozem vypalit cez klasicke nero burning rom? ako to robis ty?

edit - takto to vyzera, ak to vlozim v nere.. sajmon pisal, ze takto to mam spravit... pojde to potom ok? seth ako to robis ty?
tu je screen -
Prílohy
nero.JPG
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

seth82: DVD Decrypter sa predsa uz viac ako dva roky nerobi a tak vela novych DVDciek nezvladne, pretoze by som skor odporucal AnyDVD + CloneDVD, pripadne DVDfab.

sirmisoturbo: Presne tak ako to mas, uz to len napal.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Kopirovat neodporucam.Musis mat original DVD hladke uplne ako sneh aby si ho nedoebal.Ani skrabancek
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dieg0: Neni pravda, nie je ani problem s DVDckami z pozicovne, ktore byvaju dost poskriabane. Uz neraz som videl, ze DVD bolo take poskriabane, ze by si neveril, ze to vobec mechanika precita. Sice vtedy program preskocil chybne sektory a tak vznikol sekundovy skok vo filme, ale bolo to uplne zanedbatelne.
2Pacaveli
Addict
Addict

hojko napísal:seth82: DVD Decrypter sa predsa uz viac ako dva roky nerobi a tak vela novych DVDciek nezvladne, pretoze by som skor odporucal AnyDVD + CloneDVD, pripadne DVDfab.

sirmisoturbo: Presne tak ako to mas, uz to len napal.
ten film je stary 4 roky cca, takze tak. zajtra pobezim kupit dvd a idem to napalit, potom dam vediet, ako som dopadol stym :wink:
inak, dvd prehravac mam nejaky kenwood, asi rok stary, stal nejakych 2500 sk po zlave... pojde mi tam aj DL? co myslite? tu niekde som aj pisal typ, len momentalne neviem napisat, lebo je u brata..

a co hovorite na dvd fab platinum? tiez to spravy ako dvd decrypter a ptm to vypalim cez nero?

//pouzivaj edit
kobalt
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

DL-DVD ti pojde urcite, ved je to normalne DVD a pojde aj na starsich prehravacoch, len problem sa moze vyskytnut v pripade palenych DVD, takze by bolo lepsie to otestovat alebo pohladat nazory na presne tvoj typ prehravaca niekde na nete, totizto nemusi akceptovat vsetky media a v pripade DL-DVD si moze vyberat len urcite znacky a typy.

Skus DVDfab a uvidis, za skusku nic nedas a sam zistis co ti viacej vyhovuje.
Napísať odpoveď