momentalne pouzivam Hugo Boss - Selection este spolu s predchadzajucou Hugo Boss - In Motion...
brm: aqva je podla mna uplne najkrajsia vona spolu s HB - No.6
makaveli: Ako hodnotis ten Selection??? Ja som to daroval na Vianoce, pretoze sa mi ta vona zdala taka svieza a prijemna, dokonca som ju hned aj 2x stihol pouzit A Aqva je nieco na taky sposob ako No.6???
hojko napísal:Pezzo: Fahrenheit sa mi paci, mam to, ale nie je to taka vona na bezne nosenie, nemozem si pomoct. Najradsej mam stale oblubeny sladucky Hugo Boss - No.6, az potom ide zrejme Puma - Jamaica a az potom davam toho Fahrenheita. Videl som aj nejaku odrodu s nazvom Summer ci nieco take, ale nemal som to moznost este ovoniat.
Najnovsie sa mi vsak zapacil Hugo Boss - Selection, taka trosku zaujimavejsia vona podla mna, ciastocne sa podoba na Aqua di Gio.
mne sa ten fahrenheit strasne paci.
Aqua Di Gio sa mi uz nepaci, znervoznuje ma ta vôna, uz som sa jej dost nacuchal
momentalne mam Baldessarini ambre a Dolce and Gabbana Light blue Mal som este Puma Flowing ale ta uz dosla....skvela vona podla mna ak to este zozeniete tak skuste
Max spokojnost zatial uvidim co sa postasti nabuduce
no to ze sa panske parfemy nevyrabaju mas pravdu, ale ze maximalne su to toalentne vody tak to si prestrelil....parfumovane vody....tie su silnejsie ako toaletne ale slabsie ako parfemy...tieto tvoria najcastejsie zname vone
mam otazku ... nezda sa vam ze tie vonavky po urcitom case prestanu vonat a ta dobra (sladka) aroma sa z toho vypari ?? Je to preto lebo co mam 1 vonavku Hugo Boss Soul tak ju uz mam vyse roka (min. November) a uz nevoni...teda skoro
Lucasss napísal:no to ze sa panske parfemy nevyrabaju mas pravdu, ale ze maximalne su to toalentne vody tak to si prestrelil....parfumovane vody....tie su silnejsie ako toaletne ale slabsie ako parfemy...tieto tvoria najcastejsie zname vone
pánske parfumované vody sa asi nerobia, len toaletné
pesinko2468 napísal:mam otazku ... nezda sa vam ze tie vonavky po urcitom case prestanu vonat a ta dobra (sladka) aroma sa z toho vypari ?? Je to preto lebo co mam 1 vonavku Hugo Boss Soul tak ju uz mam vyse roka (min. November) a uz nevoni...teda skoro
No neviem ... mne vydrzi vonavka cca 6-10 Mesiacov ... este som ziadnu nemal dlhsie ako rok ...
Ale ak ju drzis na nejakom normalnom mieste ... nie napr. na priamom slnecnom svite tak nema dovod vyprchat sladka vona