Nohoo, idem zajtra do Blavy takze sa to pokusim pozret ci to nemaju v brlohu alebo niekde, dam potom vediet inak mam stiahnutu nejaku verziu ale neje to ono chce to mat na xboxe s gitarou
edit: to sa da kupit bez gitary? a s gitarou je to nezohnatelne? alebo som to len zle pochopil?
uz to maju v X-Zone za 2199CZK http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2131
2 Storm Keeper: cisto gitara na PC sa nepredava, ale zevraj je kompatibilna wireless gitara z Xbox 360 ktora stoji okolo 70euro tusim + vec na sfunkcenenie XboX veci na PC ktora stoji okolo 700SK
Matros napísal:Chcem sa opytat...Stiahol som to ale neviem ako to mam nainstalovat....poradte mi ...vdaka
tak ak to mas spakovane tak to daj do winrara a rozbal potom ten image das do daemona alebo alcohola podla toho co mas a das instalovat, ked to bude kopirujes z image crack do zlozky kde mas hru naistalovanu a prepises to....a hras malo by to ist....mam Hatred verziu a fachci je to haluz
pls mam HATRED verziu aked nainstalujem hru (aj cracknem) tak ked chcem spustit hru nic sa nestane ani nezacne nic nacitavat nic .... nevite kde je problem ? .... mam 7300GT a 2GB RAM moze to byt kvoli grafickej ?
tato hra je fakt paradna som si to stihaol ale nejako sa mi nehccelo to zapat a ked som to zapal a dal som training tak som sa do toho dosal a teraz hram karieri a je to paradne ale na klavesnici fakt tazke..GENIUS
SRneC napísal:jeziiiiis to si neviem predstavit ako mozes ovladat gitaristu
taketo hry kym si nezahram neuverim ze by ma to bavilo
Ja som gitarista (a hram aj na ine nastroje), hudbe sa celkom venujem
a guitar hero ma dostal. Hral som len jednotku, ale principialne je to uplne to iste. Nemohol som to prestat hrat, vazne je*a
poviete mi ci som taky lavy alebo aj vy ste nevedeli prejst medium na klavesnici, teda vlastne skoro som uz na konci ale battle s louom sa neda, nestiham
edit: teraz som si precital, Toy machine, mas uz tu gitaru?
nie, samotna sa kupit nikde neda co som cital tak sa zevraj da kupit z Xbox360 a potom cez nejaky adapter na pouzivanie veci z Xboxu na PC ale neviem ci to funguje
Kto nema PC take dobre, aby to rozbehol, nech skusi Frets On Fire. Tusim to ma aj optimalizovane nastavenia pre tu gitaru. Ja osobne hrma radsej to, ako Guitar Hero, pretoze je na internete tolko songov uz vytvorenych, ze sa kazdy uhra do sytosti.
skusil som to FoF ale je to len taka free nahrada GH3 ktora sa mi ovela menej paci ako GH3, jednak po grafickej stranke, predsa len pri GH3 je to lepsie ked pocujes zvuk divakov a vidis svoj koncert, taktiez je tam blba odozva, pesnicku som dal na 1 hviezdu pretoze ja som dobre stlacal ale hra sa uvedomila ovela neskor, taktiez ked spravim chybu hudba ostava hrat stale, v GH3 je to aspon troska realisticke, tiez je neprehladne ktore tlacidlo momentalne drzim a pre prvotneho hraca moze posobit hra narocne pretoze uz na easy urovni su 4 tlacidla aktivne, pre mna to bolo akurat nebyt tej dlhej odozvy
btw: dal z vas niekto Slayer-Raining Blood na 5 hviezdiciek aspon an easy? ja sa neviem na easy preje** cez 3 a na medium som to ani nedal