ja som stvrtak na GJG (Gymnazium Jozefa Gregora Tajovskeho) v Banskej Bystrici, super skola, nekonecna sranda a daju sa dosiahnut viac nez dobre vysledky aj ekd sa clovek menej snazi
Chodim na Pedagogicku a Socialnu akademiu.Je to SS.Skola...pekna.Zameranie.Dva odbory:"ucitel do MS" a "Kultorno-vychovny pracovnik".Vsetko praca s detickami,s mladymi,s dospelymi,starymi...s ludmi.Jedine,co ma zaraza je,ze akych ludi tam niekedy vezmu.Podotykam:Praca s ludmi!...Mam spoluziaka.Mal ist na 3-5rokov do basy...alebo rok na samotku 500km od civilizacie.Jeho vysledky,spravanie s nim zo ZS na SS prisli.Ako ho tam mohli prijat?...rodicia dobre zacvakali,alebo preco?!...hm,praca s ludmi..nooo...skola na dobrej urovni...
Cuciatko napísal:Chodim na Pedagogicku a Socialnu akademiu.Je to SS.Skola...pekna.Zameranie.Dva odbory:"ucitel do MS" a "Kultorno-vychovny pracovnik".Vsetko praca s detickami,s mladymi,s dospelymi,starymi...s ludmi.Jedine,co ma zaraza je,ze akych ludi tam niekedy vezmu.Podotykam:Praca s ludmi!...Mam spoluziaka.Mal ist na 3-5rokov do basy...alebo rok na samotku 500km od civilizacie.Jeho vysledky,spravanie s nim zo ZS na SS prisli.Ako ho tam mohli prijat?...rodicia dobre zacvakali,alebo preco?!...hm,praca s ludmi..nooo...skola na dobrej urovni...
sirmisoturbo napísal:preco mal ist do basy?
sry za ot.
Pohodka:)...no,boli v tom najma drogy.Nejake "bobule" ci co mu policajti nasli.A este,ked bol zhuleny,tak v elekticke zbil nejaku pani,ktora bola 3dni v nemocnici