pomoc so 4gb ram na viste
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
pomoc so 4gb ram na viste
prosim vas dnes mi dosli dalsie 2gb ram..dioteraz som mal 2gb a-data vitesta 800+ a kupil som dalsie dve..ale ked ich zapojim vsetky 4 tak mi to stale hadze blue screen..vyskusal som vsetky kombinacie ..dal som nove a stare vytiahol idu..tam stare + 1 novu nejde.. proste vsetko..idu len ked su osobitne..bud 2 stare alebo 2 nove..
prosim poradte
dik
vistu mam 32 bit ultimate vsetky aktualizacie..
prosim poradte
dik
vistu mam 32 bit ultimate vsetky aktualizacie..
-
cORP.
Addict
zaujimave a neskusal si skusit vratit ich ? ak si to kupoval v nejakom mensom obchode tak by mali spravit vymenu no zaujimave vazne ale je mozne ten diso skus dat novsi
/resp ten bluescreen ako vravis ti nabehne potom az po nabehnuti biosu ze ? ak je tak tak sa pozri ci ti bios tie ramky najde a tiez nebude od veci nanstalovat aj xpcko napriklad a uvidis ci nahodou nedrbka viste lebo aj to je mozne
/resp ten bluescreen ako vravis ti nabehne potom az po nabehnuti biosu ze ? ak je tak tak sa pozri ci ti bios tie ramky najde a tiez nebude od veci nanstalovat aj xpcko napriklad a uvidis ci nahodou nedrbka viste lebo aj to je mozne
-
juslik
King
no v biose ich vidno..a kompatibilne by mali byt spolu teraz mam v PC 2 gb jednu staru jednu novu a ide to..a v S/N sa lisi jedno cislo inac je vsetko rovnake nove maju : 748 TU a stare 746 TU ale idu spolu stara nova...a XPcko podporuje kolko ram ? kolko 32 bit a kolko 64 ? a kolko ram 32 bit vista ultimate a kolko 64 ?
-
juslik
King
sak to je uplne nova doska ..a urcite nepatri medzi najlacnejsie sunky...a mam teda skusit preinstyalovat windows tak ze dam tam vsetky 4 gb a preinstalujem celu vistu ?INDIGOcorp. napísal:tak ak si skusal aj stare a nove spolu a hociako a isli tak problem mas asi v doske nuz ja neivem skus preinstalovat system ci nepomoze
doska moze a zrejme aj bude mat problem udrzat 4 plne sloty pretaktovanych RAM, aby zostava bezala stabilne. Mozes sa stretnut aj s pripadom, kedy doska pamate automaticky podtaktuje. Dalej co sa tyka "malo by to ist" .. to je vsetko len teoreticke "malo by" .. prax je taka, ze co pamat, co doska, nie je odveci si po nahodeni RAM do PC otestit PC pomocou goldmemorytest (goldmemory.cz) ci to nevyhadzuje chybu.
-
seth82
Darca
a teraz potrebujes Vistu 64bit, pretoze ti tie RAM budu na figu...Sam mam 4GB, takze tiez ju pouzivam...juslik napísal:no uz to mamale ukazuje len 3327 MB no a dosiel som na to tak ze mozno to je preto ze mam pretaktovane tie ramky v 1 a 3 slote tak som dal takty na default a zapojil a ide
teraz ich idemnataktovat na tolko co obli predtym
stiahnes, rozbalis a nahras na disketu pripadne cd, z ktoreho potom nabootujes.. test sa loadne a uz ho len spustit. Samotny test u 4GB RAM ti bude trvaaaaaaaat .. no tipujem ze hodinu a pol, az dve 
inac k tomu pouzitiu x64 aby vyuzil 4GB naplno - ja nejak nevyuzivam ani 2GB, takze 3.2GB u x86 je stale postacujuce mnozstvo, aj ked mnozstvo pamate nevyuzitej je pre niekoho na zaplakanie
inac k tomu pouzitiu x64 aby vyuzil 4GB naplno - ja nejak nevyuzivam ani 2GB, takze 3.2GB u x86 je stale postacujuce mnozstvo, aj ked mnozstvo pamate nevyuzitej je pre niekoho na zaplakanie
-
juslik
King
no napr na hru crysis by som vyuzil lebo bratranec ma 8gb ram a kd hra crysis tak mu zere 2.8Gb..KoCi napísal:stiahnes, rozbalis a nahras na disketu pripadne cd, z ktoreho potom nabootujes.. test sa loadne a uz ho len spustit. Samotny test u 4GB RAM ti bude trvaaaaaaaat .. no tipujem ze hodinu a pol, az dve