triple: Každý máme dakedy také obdobia a závisí aj na okolí, ako intenzívne ich vníma. Je to podmienené tým, že sú na niečo zvyknutí, hoc" by to mohlo byť pokladané za nesprávne / chladné / etc. ,ale proste zvykli si, tak ich to nerozhodí. Skúsim Ti to priblížiť na sebe. V poslednom období sa na mňa kamaráti (skôr kamarátky, ale to je jeno) hnevajú, nakoľko som podľa nich prestal byť sám sebou a stále som strnulý v nejakej póze. Tak zrovna včera na párty sme sa vychytili s jednou kamoškou von si zapáliť a rozobrali celý môj problém / komplex / nazvime to akokoľvek. Prišli sme spoločne na to, že kopec vecí, ktoré som nepovažoval za problémy ma vnútorne ničia a že vlastne nie som až taký bezstarostný, ako som is myslel a ako som sa snažil pôsobiť - chladno. Nad vecou. Presne toto ma ničilo. Teraz som to pochopil a cítim sa lepšie. Poznám diagnózu, môže prísť "liečba".
Preto sa pokús aj ty s niekým, kto ťa dobre pozná, prebrať tvoje správanie - čo kamarátom na ňom vadí, kedy sa tak prejavuješ, odkedy sa tak správaš apod. Proste sa v tom treba pobabrať, no rozhodne nie sám - to by nebolo dobré, ale veď to zrejme poznáš
GL buddy!
PS: Inak si si istý že to nie je tou holkou však? Nemá ot ešte nejaký vplyv?