Obdobia?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

midnight ? nic v zlom ale tebe by sa mala tusim zalozit zvlastna skupina tem ze midnight man pretoze stale sa len trapis kvoli dievcatam :) a tam by sme ti vsetci skusali pomahat a radit ako vidim v zivote sa najviac trapis prave laskou alebo opacnym pohlavim uz by ti bola treba nejaka poriadna :)

/teraz k teme myslim ze aj ja som mal obcas take obdobia ono to nieje asi sposobene tebou ale inymi mozno hladaju nieco co v tej chvilke mas tak su s tebou za dobre no ak chcu nieco ide a ty to nemas idu po inom je to cudne ale dava to nejaky zmysel ze su taketo obdobia
pls. nedavajte mi za toto - karmu nejako sa z toho vysomarte co som sem nataral :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

bolek napísal:triple, nemáš nejaké problémy v škole, práci, rodine alebo nejaký iný problém, ktorý ťa podvedome ovplyvňuje? Možno si ho nechceš pripustiť, neriešiš ho alebo o ňom ani nevieš a spôsobuje u teba blok a si k ľudom chladnejší.
Skús porozmýšľať, od kedy to trvá a či tam nie je nejaká skrytá príčina.
no jediné čo ma napadá .. je že som bol dosť v shite z jednej holky.. koniec koncom je tu o tom topic.. ale ved to už je dávno a som s tým zmierený .. pretieklo more času (už pomaly rok) tak ja fakt neviem
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ak nemas nijaky problem, tak si podla mna zmenil len sposob komunikacie a uplatnujes tvrdsi humor. ja mam podobny problem, ale nechcem sa ho ani tak zbavit, moj humor je totizto trosku tvrdsi a niekomu sa moze zdat, ze si z daneho cloveka robim jemnejsiu srandu. samozrejme, ked vidim, ze clovek s tym nie je nadseny, ihned sa mu ospravedlnim a "stiahnem chvostik". nevykladaj si to ako "humor" - vtipy a pod., ja vacsinou v komunikacii vzdy hodim nejaku pikantnu narazku, ktora je riadne hyperbolizovana a niekedy to dopadne tak, ze si o mne myslia, ze som chladny. nevravim, ze moje vystupovanie niekedy take nie je...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Mne raz prisiel taky mail o kamaratoch..a na konci bolo,ze ked mas pocit,ze sa ti vsetci otacaju chrbtom..treba zistst,ci sa chrbtom vlastne neotacas ty k nim... :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

triple: Každý máme dakedy také obdobia a závisí aj na okolí, ako intenzívne ich vníma. Je to podmienené tým, že sú na niečo zvyknutí, hoc" by to mohlo byť pokladané za nesprávne / chladné / etc. ,ale proste zvykli si, tak ich to nerozhodí. Skúsim Ti to priblížiť na sebe. V poslednom období sa na mňa kamaráti (skôr kamarátky, ale to je jeno) hnevajú, nakoľko som podľa nich prestal byť sám sebou a stále som strnulý v nejakej póze. Tak zrovna včera na párty sme sa vychytili s jednou kamoškou von si zapáliť a rozobrali celý môj problém / komplex / nazvime to akokoľvek. Prišli sme spoločne na to, že kopec vecí, ktoré som nepovažoval za problémy ma vnútorne ničia a že vlastne nie som až taký bezstarostný, ako som is myslel a ako som sa snažil pôsobiť - chladno. Nad vecou. Presne toto ma ničilo. Teraz som to pochopil a cítim sa lepšie. Poznám diagnózu, môže prísť "liečba".
Preto sa pokús aj ty s niekým, kto ťa dobre pozná, prebrať tvoje správanie - čo kamarátom na ňom vadí, kedy sa tak prejavuješ, odkedy sa tak správaš apod. Proste sa v tom treba pobabrať, no rozhodne nie sám - to by nebolo dobré, ale veď to zrejme poznáš :wink:
GL buddy!

PS: Inak si si istý že to nie je tou holkou však? Nemá ot ešte nejaký vplyv?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nie nie jin tou holkou to isto nieje.. s toho som sa dostal.. a bol som pár krát s nou vonka iba ako frendi a musel som ju pobozkať. uistiť sa že pri tom nebudem nič cítiť ...a bolo to ok obyčajný bozk nič viac.. ani na nu už nemyslím .. iba veľmi veľmi málo..
máš pravdu mal by som si to prebrať s niekym kto ma pozná minimálne tak ako ja.. tu to asi nevyriešim
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

triple napísal:nie nie jin tou holkou to isto nieje.. s toho som sa dostal.. a bol som pár krát s nou vonka iba ako frendi a musel som ju pobozkať. uistiť sa že pri tom nebudem nič cítiť ...a bolo to ok obyčajný bozk nič viac.. ani na nu už nemyslím .. iba veľmi veľmi málo..
máš pravdu mal by som si to prebrať s niekym kto ma pozná minimálne tak ako ja.. tu to asi nevyriešim
K prvej časti príspevku - mne sa začína zdať, že isté veci robíme presne rovnakým spôsobom :P
A hej, zrejme máš pravdu - chce to minimálne prítomnosť nejakej osoby. Hold emócie sa ťažko riešia cez monitor, to chce spriaznenú dušu, osobný kontakt a otvorený rozhovor :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

INDIGOcorp. napísal:midnight ? nic v zlom ale tebe by sa mala tusim zalozit zvlastna skupina tem ze midnight man pretoze stale sa len trapis kvoli dievcatam :) a tam by sme ti vsetci skusali pomahat a radit ako vidim v zivote sa najviac trapis prave laskou alebo opacnym pohlavim uz by ti bola treba nejaka poriadna :)

/teraz k teme myslim ze aj ja som mal obcas take obdobia ono to nieje asi sposobene tebou ale inymi mozno hladaju nieco co v tej chvilke mas tak su s tebou za dobre no ak chcu nieco ide a ty to nemas idu po inom je to cudne ale dava to nejaky zmysel ze su taketo obdobia
pls. nedavajte mi za toto - karmu nejako sa z toho vysomarte co som sem nataral :D
nj indigo sice tato tema uz ma daky ten piatok :D a akurato som vsimol ze ju niekdo vyhrabal,no sice to uz bolo davno, ale je to pravda clovek ma proste obdobie ked je mu blbo a aku tu uz niekdo povedal co si pamatam ze je to len v nas..mame blbu naladu a tak si myslime ze aj seci naokolo su "blby" no hold to prejde :) predsa nemoze byt vzdy len dobre musi byt aj "nahovno" dakedy. A mas pravdu indigo bodla by mi daka "poriadna" a tak sa hadam sa najde a ked nie :D tak potom nic hh ale pri mojom style zivota asi tazko :(
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

krámy...
Napísať odpoveď