Softik na ovladanie druheho PC cez LAN:P
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
Softik na ovladanie druheho PC cez LAN:P
Zdravim. V skole mame taky software ze profesori mozu vidiet co robime. Aj ja chcem vidiet co robi segra na svojom PC
Poradte nejaky soft nato 
-
Pufo Callo
Star
-
NumBer_One
Star
-
Pufo Callo
Star
-
NumBer_One
Star
-
jurino88
Star
vies co je este progrma Smart Class mali sme to na zakladnej skole je to dobre mozes vypnu pocitac zapnut mozes ho ovladat alebo len sledovat mozes robit co len chces len ide o to ze musis nainstalovat sebe ten soft a dat si tam ucitel a na druhy pc musis dat ziak ale neviem kde to zohnat ja som to mal zo skoly corknute ale neivem ci to mam doma pozrem ti to
-
NumBer_One
Star
aj my to mame v skolejurino88 napísal:vies co je este progrma Smart Class mali sme to na zakladnej skole je to dobre mozes vypnu pocitac zapnut mozes ho ovladat alebo len sledovat mozes robit co len chces len ide o to ze musis nainstalovat sebe ten soft a dat si tam ucitel a na druhy pc musis dat ziak ale neviem kde to zohnat ja som to mal zo skoly corknute ale neivem ci to mam doma pozrem ti to
-
NumBer_One
Star
tak ako frixo net ctrl ...dobry programik...nic netreba instalovat...staci len nahrat jeden mini subor do pc ktory chces sledovat (najlepsie ak tam aj nastavis automaticke spustenie pri kazdom starte) a povolis ho vo firewalle a tento subor je prisposobeny tak aby zapadol do microsoft office takze ak ho niekto bude hladat mozno ho obide zo strachu aby si office neposahal
potom staci uz len poznat ip pocitaca....da sa cez to vysuvat, zauvat cdrom, menit funkcie tlacidiel na myske, vyhadzovat roze okna s varovaniami, zadavat www stranky , sledovat ake aplikacie ma spustene pripadne aj spustit mozes... minimalizacia maximalizacia okien a samozrejme vypnutie, restart, odhlasenie z pocitaca
mozno som este na nieco zabudol:-)
a da sa cez to aj chatovat
...samozrejme pocitac na ktory spravu posles moze odpisat ale chatovacie okno nemoze zatvorit
potom staci uz len poznat ip pocitaca....da sa cez to vysuvat, zauvat cdrom, menit funkcie tlacidiel na myske, vyhadzovat roze okna s varovaniami, zadavat www stranky , sledovat ake aplikacie ma spustene pripadne aj spustit mozes... minimalizacia maximalizacia okien a samozrejme vypnutie, restart, odhlasenie z pocitaca
mozno som este na nieco zabudol:-)
a da sa cez to aj chatovat