Ucinky mobilov na organizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
poldo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa poldo »

Steju napísal:to skúšali v mythbusters, je to mýtus :)
to jo, som to videl, tam robia teda ine haluze...
poldo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa poldo »

Frikso napísal:Mobil vysiela tzv. elektromagneticky smog. Jeden kamarát sa tomu venuje, je na to hlava, mal taký prístroj, ktorým sa to meralo, spolu sme skúšali mobily. Nokie, SE, siemensy boli v norme, sagemy boli už nad normou. Jednotku, v ktorej sa to meralo si nespomeniem, viem ale, že sa to meralo vzhľadom na meď, pretože tá ten smog dokáže dokonale tieniť.
-V praxi to spôsobuje hrubnutie tkanív v mozgu a ževraj je to pravý pôvodca choroby šialených krav - "špongiovnatenie mozgu". Neviem, či je to pravda, takto mi to hovoril ten chalan, vedci ževraj nevedeli v momente dosť na to, odkiaľ toto ochorenie pochádza, tak ho pripísali mäsokostnej múčke.
-Čo sa týka toho kamaráta, tak je to veľmi vzdelaný človek, robil o tomto aj SOČ a vyhral celoslovenske kolo, takže niečo na tom asi bude :)
-Tento smog vyžarujú hlavne vysielače, radary, antény, mobily su v tomto zanedbatelné až na tie sagemy, tie prevyšovali "bezpečnú" hranicu dosť vysoko. (norma bola 20 jednotiek, sagem mal okolo 60, na jednotku v akej sa to meralo si neviem spomenut).
ja som robil na vyskumaku, tam mi kolega ukazoval graf ziarenia (EMC), ked robili skusky auta...najskor museli zmerat ziarenie pred oficialnym meranim a potom opat pocas merania na aute, pretoze tam bolo tych kriviek velaaa, by sa nevedelo, ktora patri tomu autu...ale chcel som povedat to, ze najviac ziarenia bolo z mobilov, niekolko nasobne viac ako inych spotrebicov, ... asi bude na tom nieco, ze skodia, ale mozno sa mylim...ale potom z coho by bolo tolko chorob ako rakovina, ...?? kazdu chvilu niekto zomiera na rakovinu, cukrovku alebo nieco ine...mozno maju mobily vplyv aj na taketo nieco
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

ja tomu s vajcom verim... imho je to dost pravdpodobne...
nedavno mi dosiel nasledovny email... viem ze nemusi byt zarucene pradivy, ale len tak pre informaciu ho sem prikladam
1 vajce
2 mobily
65-minutove spojenie medzi mobilmi
instalacia na obrazku:

Iniciovali sme hovor medzi dvoma mobilmi priblizne na dobu 65 minut...
pocas prvych 15 miut sa nic nedialo;
o 25 minut zacalo byt vajce teple;
po 45 minutach je vajicko horuce
po 65 minutach je vajce uvarene

Zaver: Okamzita radiacia v mobiloch ma schopnost modifikovat proteiny vo vajicku. Predstavte si, co to moze spravit s proteinmi vo vasom mozgu ked dlho telefonujete.

Prosim, vyvarujte sa dlhym telefonnym hovorom vasim mobilom a preposlite tento e-mail vsetkym vasim priatelom, ktorych mate radi.
Prílohy
image002.jpg
image001.jpg
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

digo: uz to, ze je tam "poslite to vsetkym znamym" hovori, ze to je hoax, a v ziadnom pripade to dalej neposielajte. Tu je hoax v podobnom zmysle.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Digo a este nieco Telefon v ziadnom pripade nevysiela cely cas maximalnym vykonom ...
Pri Plnom signale klesa jeho TX na asi 1/10
Len tak zo srandy to skus ... nic nedosiahnes ... uz som videl par pokusov kde ku sebe hodili asi 8 Mobilov a vajicku nic ...

Ja sam som robil pokus na Svojom CBcku (4W Trvaly) A na Spic anteny (najsilnejsi vyzarovaci bod anteny) som pripevnil vajce a nechal vysielat asi 3hodiny ... pri tej antene keby si bol po dobu 5minut schytas taku migrenu ze dovi ...
A vajcu nic ... ani teple nebolo za to vysielacka bola cela vrela :D
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

kamos mi vravel ze ked mam fon pri kardiostymulatore a zacne zvonit tak zgegnem tomu verim ale tomu co nam povedala ucitelka ze ked dlho mam prilozeni fon na lavej alebo pravej casti hlavi tak ta cast postupne ochrnie tak tomu neverim maximalne tak ucho odpadne
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

uz som tu pisal, ze robili pokus so 100 telefonmi, na ktore naraz zacali aj prezvanat a ajtak to nevyslo, cize urcite nie s dvoma...
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

No, telefón aj tak nenosím v nohaviciach ani niekde vo vrecku, či na košeli, proste stále je položeny doma, niekto zavolá zdvihnem. jedine tak :D
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

cor3 napísal:No, telefón aj tak nenosím v nohaviciach ani niekde vo vrecku, či na košeli, proste stále je položeny doma, niekto zavolá zdvihnem. jedine tak :D
zaobstaraj si pevnu linku, vyjde ta to lacnejsie

inac si neviem vysvetlit kde inde ako vo vrecku blizko pri ___ si mam nosit svoj mob., ked mam oblecene nejake rifle a t-shirt s mikinou :cry:
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

Tripmaster napísal:zaobstaraj si pevnu linku, vyjde ta to lacnejsie

inac si neviem vysvetlit kde inde ako vo vrecku blizko pri ___ si mam nosit svoj mob., ked mam oblecene nejake rifle a t-shirt s mikinou :cry:
hmm takze to skodi aj na kkt??? :cry:
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

turtlak69 napísal:v puzdre na opasku pri zadku ;) rakovinu pr*ele snad nemal este nikto
tahat ho za sebou na snurke ako male dieta kaciatko :lol:
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Tripmaster : Netreba, mám kredit ;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ono vajco sa fakt da uvarit telefonom, lenze je na to potreba trocha upravit telefon, a co som videl ten dokument tak na ten telefon volalli so specialnym zariadenim.. ale to vajco neze sa uvarilo ale vybuchlo po 2 minutach
Napísať odpoveď