mikrofon

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
soldier
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

mikrofon

Príspevok od používateľa soldier »

no tak mam mikrofon philips a zvukovku integrovanu v doske Asus.na starom pocitaci s tym nebol problem ale teraz mam viac vsupov na mikrofon ...problem je v tom ze ked zapojim do predneho panelu a nahravam tak mi nahrava zvukovu stopu len jedneho reproduktora (takze ked takto nahravam a pustim tak nahrana stopa ide len z praveho reproduktora)...a ked zapojim dozadu tak ide z druheho reproduktora...a vzadu mam az 2 vstupy a v tom druhom mi prezmenu nejde vobec...myslel som ze ked odpojim predny panel tak sa to presmeruje vsetko do toho jedneho vstupu a pojde to vpohode...no nie..odpojil som predny panel a ked som zapojil do zadneho vstupu tak mi to furt islo rovnako...no v ovladacom paneli mi tu svieti ovladac (myslim ze je to ovladac) CMI CM6501 Sound Config...a tam nastavim maximalne reprosustavu ..co su tam nastavenia k mikrofonu tak s tym nic nespravim ...a podobne aj v nastaveniach hlasitosti a zvukov....neviem co s tym teraz tak ak viete skuste poradit...vsetko je lepsie ako toto! ...dopredu diky :wink:
Napísať odpoveď