co si o tom mam mysliet? prosim

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jurik181
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

co si o tom mam mysliet? prosim

Príspevok od používateľa jurik181 »

Zdravim vas vsetkych.
No ako zacat. S priatelkou chodime uz viac ako pol roka. Vsetko klapalo a aj klape po starom ale moje trapenie zacalo ked asi tak koncom novembra bola s kamaratkou v bare (ja som tam nebol). Za jej kamaratkou dosiel priatel a priniesol si tam nejakeho kamarata.(nazvem ho Jano) Ako sedeli spolu tak kecali a proste asi si sadli alebo ja neviem co potom ked sa rozlucili tak jej vecer napisal ze mu bolo fajt atd.to co mu ona napisala neviem. O dva tyzdne bola zese s tou kamaratkou v bare a zase sa to zopakovalo akurat ze potom vecer jej nieco pisal opat ale to uz neviem co bolo lebo tie sms-ky vymazala. Len mi povedala ze jej pisal take veci ze ju chcel pobozkat a ze sa mu velmi paci a ona mu zevraj napisala ze ma priatela. Ale chalan ani dalej neprestal riesit a stale jej vypisoval ze sa chce s nou stretnut a ona mu pisala ze by sa tiez stretla(dokonca raz si stretko naplanovali nevyslo im to a ona mu napisala ze skoda ze sme sa nestretli). Potom jej obcas dokonca aj volal chcel za nou prist ale nejako im to nevyslo asi.
Zacal som na to aj pomaly zabudat ale teraz cez vianoce jej napisal na pokeci vianocny versik a ona mu tiez nieco take poslala. On jej napisal ze ci sa stretnu v 2008 a dodal ze sa tesi a cmuuuk a ona mu vcera napisala ze sa stretnu a tiez tam dala dodatok cmuk. Ja uz neviem co si mam o tom mysliet. Teraz ma to strasne serie sa nedokazem ani ucit na skusky som z toho dost zniceny. A ked sme sa rozpravali na tuto temu povedala ze su len dobry kamarati. Stretavame sa s nou normalne akoby nic dokonca mi aj vravi za lubi iba mna.
O tomto vsetkom viem lebo smsky si navzajom nechame citat nemame pred sebou tajnosti. Ale ten vcerajsi cmuk ma dorazil lebo to som asi vidiet radsej nemal ale ked to ostalo v opere v pamati tak co uz. :?

Prosim piste len normalne veci a nerobte si z toho srandu.
Vek mam 22 ona 19. jano neviem ale nejako 18-20
Dakujem za vase reakcie
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

No hadal by som jej menej, mozno podla toho ze vyzera ze nevie co chce. Bud to teda nevie alebo netusi o co ide jemu. Inak ako rozhovorom to nevyriesis, ak ti povie ze je cisto len kamarad tak je vysvetli ze ten "kamarat" to tak zrovna neberie. Ak ti povie ze ho lubi viac ako teba aspon budes vediet na com si a nebude ti nik skakat pohlave a nebudes vyzerat ako tajtrlo co mu baba beha za inymi. Ale to je len moj subjektivny nazor, takto by som to riesil if I were your shoes.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

jurik181: Chápem, že si znepokojený - každý by bol, no v mojom okolí sa už pár takýchto prípadov vyskytlo a vždy to bolo iba fakt, že kamarátstvo - to však neznamená, že by si si nemal dávať pozor. Pokiaľ tvoja holka bude mať (iba) dobrého kamaráta, tak to neva. Ajkeď v Tvojom prípade to výzerá skôr, že zo začiatku (keď ešte nevedel, že má Teba) chcel niečo riešiť, no potom mu povedala o Tebe a mierne skrotol. Uvidíš, ako sa to celé ešte vyvinie, dáke haló okolo toho zatiaľ nerob, no stráž si "územie". Zatiaľ sa nedá jasne predpokladať, ako sa to vyvinie, nakoľko dosť to závisí od chalanovho stavu - či sa už zmieril s faktom, že holka má Teba a ešte aj od toho, či náhodou Tvoja holka nepristala na jeho hru (?). Preventívne buď v strehu.
A z toho cmuk by som si fakt nič nerobil, koľkokrát som taký už dostal / aj poslal a nikdy to nič neznamenalo.
Priebežne nás informuj :wink:
marecko212
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marecko212 »

mi-chau napísal:No hadal by som jej menej, mozno podla toho ze vyzera ze nevie co chce. Bud to teda nevie alebo netusi o co ide jemu. Inak ako rozhovorom to nevyriesis, ak ti povie ze je cisto len kamarad tak je vysvetli ze ten "kamarat" to tak zrovna neberie. Ak ti povie ze ho lubi viac ako teba aspon budes vediet na com si a nebude ti nik skakat pohlave a nebudes vyzerat ako tajtrlo co mu baba beha za inymi. Ale to je len moj subjektivny nazor, takto by som to riesil if I were your shoes.
To co je,ze ho lubi viac ako teba??a podla mna je nejaky divne..tak preco si vymazala tie smsky...a prepac,ale ako to,ze este s tym chalanom chodi von,ked jej pisal take veci,ja neviem,ale som si isty,ze moja priatelka a ani ja jej,by mi to urcite nedovolila...v prvom rade by mali byt nejake mantinely...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

mi-chau napísal:No hadal by som jej menej, mozno podla toho ze vyzera ze nevie co chce. Bud to teda nevie alebo netusi o co ide jemu. Inak ako rozhovorom to nevyriesis, ak ti povie ze je cisto len kamarad tak je vysvetli ze ten "kamarat" to tak zrovna neberie. Ak ti povie ze ho lubi viac ako teba aspon budes vediet na com si a nebude ti nik skakat pohlave a nebudes vyzerat ako tajtrlo co mu baba beha za inymi. Ale to je len moj subjektivny nazor, takto by som to riesil if I were your shoes.
Rovnaky nazor mam. Ja by som jej hned pvoedal ze co si o tom myslim. Ak sa snim chce ona stretnut ok ale potom nech zabudne na mna. BO je to hlupe nie ze ta berie jak vzduch. Bud chlap a buchni po stole (nie PC stole).
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Tá tvoja dievčina je divná. Neviem, ale už by asi aj mohla mať trochu rozumu, aby si uvedomila, čo svojim správaním spôsobuje. Je jedno, či to cmuk myslela vážne alebo nie, ale jedno je isté - keby to s tebou myslela úprimne a keby si bol pre ňu naozaj tým jediným, tak by takéto hlúposti nestvárala.
Byť tebou, tak si s ňou sadnem a vydiskutujem si to narovinu. Čo si má čo posielať pusinky s náhodným známym?! Takéto veci sa v zrelom vzťahu nerobia...
Pritlač na ňu, inak sa takto s tebou nikdy neprestane zahrávať!
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Zuzkazuzka ma jednoznacnu pravdu..inak ako rozhovorom to z nej nevypacis..chodim s priatelkou skoro desat mesiacov..a zatial taketo nic neurobila(a to ma 17 a ja 16)a ja som take tiez nic neurobil..najviac su len kamaradske objatia..a to si samozrejme tolerujeme..Kazdopadne ked mam nejaky problem,alebo sa mi nieco nepaci,tak sa s nou rozpravam...vacsinou si to vysvetlime a je pokoj..TREBA KOMUNIKOVAT :!: inak Ti veci budu unikat..Teba to bude srat a raz vybuchnes jak sopka..skus len rozhovor...
good luck :) a pis,co dalej..
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

jj treba jej narovinu povedať že ti to istým spôsobom vadí a nájdete spolu nejaké riešenie :)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

chapem,ale fakt porozpravaj sa s tym chlapcom radsej ty lebo myslim ze v jej zaujme riesit to nieje...zda sa se si vztah ozivuje kamaratom,akoze...a nezatazuj sa tym teraz ked mas skusky,sustred sa na ucenie,to je dolezite teraz...podla mna,akoze ano ano vztah je dolezity lubis ju a atak...ale podla mna skola je do zivota,drzim palce na skusky...a nech sa tvoje dievca vspameta...na tvojom mieste by som to rychlo vyriesila,nech povie co chce...a to cmuk na konci spravy!trapik velky...vidis vidis,netreba dievcatam chodit do barov...a same bez chlapca ked su zadane...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

No ver, že tento názor nemáš len ty, celkom sa s ním stotožňujem...

Ja na jeho mieste, idem za ňou a jasne jej poviem, moja zlatá odtiaľ-potiaľ a keby to pokračovalo ďalej, surovo PAUZA a už keby ani potom si to neuvedomila...tak za to ani nestojí ..
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

DonLuca napísal:No ver, že tento názor nemáš len ty, celkom sa s ním stotožňujem...

Ja na jeho mieste, idem za ňou a jasne jej poviem, moja zlatá odtiaľ-potiaľ a keby to pokračovalo ďalej, surovo PAUZA a už keby ani potom si to neuvedomila...tak za to ani nestojí ..
tak tak, keby si precitam taku sms, tak by som jej hned povedal co si o tom myslim a ked chce pokracovat dalej nech ukonci kontakty s nim inak... taketo sms by som babe netoleroval vobec
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Z toho cmuk by som nerobila veľké haló, pretože sa to bežne posiela kamarátom aj kamarátkam. Mňa skôr prekvapuje, že vypisujú si tieto smsky a ty máš možnosť ich čítať? Zaujímavé, ale lepšie, ako keby to robila potajomky a ty by si sa to dozvedel cez niekoho. Skús sa s priateľkou porozprávať, ako to myslí a povedať jej, že sa ti jej správanie nepáči, pretože ju ľúbiš a ubližuje ti.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Skús sa s priateľkou porozprávať, ako to myslí a povedať jej, že sa ti jej správanie nepáči, pretože ju ľúbiš a ubližuje ti.
Jasné a ona mu na to sekne...." mojko, vieš, že ťa veľmi ľúbim a on je len dobrý kamarát"...a tým to zhasne a o pár dni si z ním bude zasa vypisovať :roll:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

DonLuca: Zase kričať na ňu štýlom:" Tak si vyber, ja alebo on." Tiež nemusí byť najideálnejšie riešenie. Čo keď povie v afekte on a o pár dní to budete ľutovať obaja, že ste sa nechali strhnúť emóciami a nátlakom. Takúto vec by som riešila diskusiou...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:DonLuca: Zase kričať na ňu štýlom:" Tak si vyber, ja alebo on." Tiež nemusí byť najideálnejšie riešenie. Čo keď povie v afekte on a o pár dní to budete ľutovať obaja, že ste sa nechali strhnúť emóciami a nátlakom. Takúto vec by som riešila diskusiou...
Ja som nepovedal, že takýmto štýlom, takže mi nevkladaj tvoju tvorbu do mojich úst :wink:
Písal som povedať jej na rovinu, "ak nevieš, čo stváraš, tak si to nechaj prejsť hlavou a keď budeš vedieť, čo vlastne chceš, tak sa mi ozvy.....pa"
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Ja som nepovedal, že takýmto štýlom, takže mi nevkladaj tvoju tvorbu do mojich úst :wink:
Písal som povedať jej na rovinu, "ak nevieš, čo stváraš, tak si to nechaj prejsť hlavou a keď budeš vedieť, čo vlastne chceš, tak sa mi ozvy.....pa"
Ja som ti nič do úst vkladať nechcela :wink: Len ma to napadlo ako jedna z variant.
...a už sa ti v tom horšom prípade neozve. Prípadne spomínal si tu pauzu. V akom význame, že dáme si na chvíľku od seba pokoj, kým budeš vedieť, čo chceš? Ja napr. pauzy neuznávam, buď sme spolu alebo nie, čo ona má zvažovať, kto je lepší... :roll:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Ja napr. pauzy neuznávam, buď sme spolu alebo nie, čo ona má zvažovať, kto je lepší... :roll:
No vidíš, tak si vyber.... keď neuznávaš pauzy, tak načo čakať, opýtať sa priamo, čo chce a basta....tu nie je čo riešiť... :wink:

Edit///

Presne :-) Nech to spraví a potom nech dá vedieť :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Veď neviem, čo tu riešime. Vravím, že by som si to s ňou vydiskutovala :)
jurik181
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurik181 »

takze v prvom rade dakujem za reakcie ste mi pomohli sa nejako nad tym povzniest som sa aj nieco naucil.... dve strany za pol dna... hmm vykon. :(
v druhom rade sa tu prosim koli mne nehadajte nema to zmysel.
Idem to vyriesit tak ako ste vraveli rozhovorom akurat ze dnes s nou nedudem a radsej jej ani nejdem volat lebo sa neudrzim a poviem jej to do telefonu a to nechcem. Radsej osobne. Takze napozajtra vas budem informovat o tom jak sa veci maju.

Dakujem este raz
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jurik181 napísal:takze v prvom rade dakujem za reakcie ste mi pomohli sa nejako nad tym povzniest som sa aj nieco naucil.... dve strany za pol dna... hmm vykon. :(
...nič v zlom, ale čo si tu čakal 10 strán za 2 hodky....???
Veď v podstate tu nebolo ani čo písať, len to čo sme ti poradili....
Tak len to porieš a potom daj vedieť GL :wink:
Napísať odpoveď