zdravim potreboval by som zistit ci sa da do nokie 6120c nainstalovat daka aplikacia aby som mobil mohol vyuzivat ako GPS.?Ak ano poradte mi budem vdacny
softov je na to mrte : tomtom, igo, route66, naviSOFt
ako povedal obelix treba externý GPS bluetooth modul(ceny od 1300- až nekonečno )
samozrejme treba patričnu pamatovu kartu
jj diky za radu...musim kupit ten externy primac )
a esce by som potreboval zistit kde nactavit lokalizaciu .
to jest napr:ze budem v Trnave a bude mi ukazovat v akej casti sa nachadzam,,nemam sajni kde to mam nastavit .Kto vie nech poradi dakuvala
nechapem vobec co chces ... budes mat GPS prijimac on sa spoji so satelitom a na display ti ukaze tvoju aktualnu polohu ... ked budes potrebovat zadas miesto kam sa potrebujes dostat a on ta tam bude navigovat ....
ob3l1x napísal:nechapem vobec co chces ... budes mat GPS prijimac on sa spoji so satelitom a na display ti ukaze tvoju aktualnu polohu ... ked budes potrebovat zadas miesto kam sa potrebujes dostat a on ta tam bude navigovat ....
tomu chapem.. sak toje samozrejme ale v mobile je taka funkcia ze ti ukazuje tvoju polohu v akej casti mesta sa nachadzas.Ta funkcia by mala uz byt v mobile ale neviem kde je nieco mi kamos nastavoval vo Celularne Vysielanie a nejako to nejde.
darebak napísal:tomu chapem.. sak toje samozrejme ale v mobile je taka funkcia ze ti ukazuje tvoju polohu v akej casti mesta sa nachadzas.Ta funkcia by mala uz byt v mobile ale neviem kde je nieco mi kamos nastavoval vo Celularne Vysielanie a nejako to nejde.
to je funkcia gsm siete, nema to nic spolocne s gps a uz vonkoncom to nie je navigovanie
to zalezi na operatorovi ci spusti takuto sluzbu.
t-mobile to ma zapnute takze v sieti t-mobilu + narodny roaming vyuzivany O2 mas tuto "vymozenost"
orange tieto informacie uzivatelom svojej siete neposkytuje
nj IGo je asi najlepsie co je na slovenskua ale ten nejde na symbiane
takze toasi vyzera na tomtom alebo slovakia roads ta udava tiez 99 per. pokritie cies.
DIK
budes potrebovat aplikaciu napr TomTom alebo IGO alebo nieco podobne tu na nich link nezozenies kedze su platene a tu sa warez nevedie ... mapy si potom potahas a hodis na kartu ...