Sony Ericsson k610i - DEAD

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Sony Ericsson k610i - DEAD

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, takze...
prv som si stiahol ten program na aktualizovanie od se z ich stranky a aktualizoval som... v poho vsetko islo ako malo, spravilo mi to cid52 red... no potom, som si stiahol nejaky flash na k530i a prefleshoval som... fon isiel, ale nebralo sim kartu... tak som chcel dat povodny flash k610i obycajny, ale to mi neslo, stalo to na tom istom mieste, tak som dal stop a phone is dead... co v tomto pripade robit? da sa to nejak dat dokopy? nejak podomacky? kolko by asi stala oprava v servise? dakujem vam. surne.

robil som to cez XS++
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

myslím že pokiaľ si maník do founov tak si to urobíš aj doma, ale pre nás ostatných smrtelníkov to treba zaniesť do servisu a tušim do 500 ti to urobia ale to neviem presne tu cenu...:)
2Pacaveli
Addict
Addict

v GSM Markete pisem stym co tam robi, ze za 300 sk by ho skusil naflesovat... a ze ak sa nepodari, ze nezoberie peniaze... naflesovat je to, ze mi tam skusi nahrat novy firmware a tak.. ?
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pokiaľ povedal naflashovať, tak ti tam da len new software, to si možeš spraviť aj doma :)................pokial povedal nabootovať, to už je niečo iné, to by šlo (pokiaľ nemáš odpálený mainboard
2Pacaveli
Addict
Addict

ako, ze len software? ako to spravim doma, ci co? nechapem
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

firmware som chcel povedať..............:) a to čo si doma urobiš to čo si tam nahraš ten firm tak to ti on urobi.......:)
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

neviem presne ako je to so SE,ale u Nokii je to tak,ze ked ti to raz odide tak sam to uz neurobis lebo pri preflashovani FW musis mat telefon zapnuty.no a keby si to skusil dat do autorizovaneho servisu na zaruku?mozno ti to nezistia,povedz ze si si to robil cez ich stranku pri najhorsom ti to vratia a das si to do nejakeho bazaru
Napísať odpoveď