Chcem kupit novy repracik na SE a nemam sajnu kolko stoji nevie mi niekto poradit lebo ten stary mi tak chrci a je to repracik skade ide zvuk ked volate (spredu)
no neviem,ale tak na nete by sa mozno podarilo a ak pojdes len s HW do servisu tak by sa nemali hrabat vo FW a upozorni ich,ze neches,aby ti prepalovali FW
ale mozu povedat ze to pokazil najnovsi firmware.lebo som ho decustomizoval.ale ta aj ja som rozmyslal bo keby nesiel tak nejde vobec.skusim dat original acoustic
takto oni keby ti to zistili tak ti to neuznaju a je jedno ci si zasahoval do HW ci FW proste nepovoleny zasah do telefonu rusi zaruku,ale pri takejto vymene by to nemuseli zistit no skus este pohladat origos na nete a ak nenajdes tak to skus reklamovat
a myslis ze su hlupi u Sonyho ze to nezistia ked niekto decust. Prva vec co budu pozerat a budu sa chytat kazdej slamky aby nemuseli platit. Darmo taky je biznis ale zase moze zalezat od konkretneho cloveka kt. na to bude pozerat a ako sa k danemu problemu postavi.
to neni pravda...ak je HW chyba a ty povies,ze nech sa ti nesprtaju vo FW tak nebudu.myslis,ze ten technik,ktory robi ten telefon bude zistovat ci nahodou si tam nedal iny FW?pozrie ci telefon neni skorodovany a ak nie tak to opravi.vsak im to moze byt jedno im opravu aj tek preplaca SE a oni na tom len zarobia
Rozhodol som sa nejak spravit mobil lepsie povedane "pokazit" ze dam donho nejaky dispdriver alebo nieco take aby ked zapnem ostalo svietit sonny ericson a dalej aby sa nepohlo.
a niekto nejake napady dakujem vored .
powem ze sa pokazil firmware aby nezistili ze bol decustomizovany a powem ze ci by sa nemohli pozriet aj na reprak bo nejak chrcal.A daju mi tam origina t-mobile customizaciu a vymenia reprak len dufam ze to prejde a nezacnu sa poriadne sprtat v tom mobile.
vies co tym dosiahnes ak natrafis na servisneho technika ktory je aspon trochu v obraze ? "****" =staci ? si mislis ze ked odstranic dysp dryver neda sa zistit verzia FW ?Oni na reklamacny list napisu neide dysplay a chrci reprak ,podla mna ti to nezozeru ,ale rob ako uznas za vhodne
Udajne typkovi reklamovali Siemens CX65 s rozlomenym displejom na vadu ze nejde displej.No kto vie co je na tom pravdy ale z mojej skusenosti som mal napatchovany telefon iba drobnymi patchikmi hlavne take na menu a tak.Bol to sonyericsson W550.Z nicoho nic potom sekol a nezapol sa a v pohode ho reklamovali.
Uz mi raz tak tiez sekol mobil a svietilo iba sonny ericson a som povedal ze mi odysie firmware a som prisiel poto a povedal ze preinstalovaly cely FW.A teraz tiez poviem ze chyba je niekde fo FW a nie v display.