bgs levi
ked nemas pristup k cenam, zrejme tam nemas moznost nakupovat. Tak mi unika zmysel pouzitia cennika - snad nexces zrovnavat s maloobchodom.
.. btw firmy ako Agem a BGS (ale aj dalsi) vzorovo kazia kseft maloobchodnych predajni, ktorymi su tieto spolocnosti zivene. Ako mozu predavat bars jakemu studentovi - nepochopim. U BGS cakam nejaku napravu ked uz presli pod eD' (ale toho sa asi nedockam) u agemu.. ja neviem, u nich sa da pockat len kym ich nieco nedonuti, alebo nekrachnu... jedno menej pravdepodobne jak druhe.
.. btw firmy ako Agem a BGS (ale aj dalsi) vzorovo kazia kseft maloobchodnych predajni, ktorymi su tieto spolocnosti zivene. Ako mozu predavat bars jakemu studentovi - nepochopim. U BGS cakam nejaku napravu ked uz presli pod eD' (ale toho sa asi nedockam) u agemu.. ja neviem, u nich sa da pockat len kym ich nieco nedonuti, alebo nekrachnu... jedno menej pravdepodobne jak druhe.
a kto hovori ze som maloodberatel a student? Viem, to je mnoho ludi na fore tak sa to pletie. Len chcem porovnat ceny, ci nie je zbytocne sa tam registrovat.KoCi napísal:ked nemas pristup k cenam, zrejme tam nemas moznost nakupovat. Tak mi unika zmysel pouzitia cennika - snad nexces zrovnavat s maloobchodom.
Ja mam este cennik od 11.07, ak mozes hod mi ho, diky moc
diky, aj ked tym niektorym cenam nerozumiem.
http://www.bgsdistribution.sk/showdoc.d ... duct=75044 1575 bez dph? ramka 2gb 255bez dph?
http://www.bgsdistribution.sk/showdoc.d ... duct=75044 1575 bez dph? ramka 2gb 255bez dph?
-
aquafresh1
Star
preco by nepredavali napr aj studentovi, ked ma ten student na to zivnost alebo nejaky jeho kamos, ved tak sa da kupovat vo vsetkych velkoskladoch skoro..KoCi napísal:. btw firmy ako Agem a BGS (ale aj dalsi) vzorovo kazia kseft maloobchodnych predajni, ktorymi su tieto spolocnosti zivene. Ako mozu predavat bars jakemu studentovi - nepochopim.
aquafresh - no tych studentov so zivnostou na dalsi predaj PC, je nejak podozrivo vela.. uplna sranda ked taku zivnost maju uz aj stredoskolaci... 
// Pimp_C ZL na podnikanie v oblasti predaja vypoctovej techniky? ak ano tak prosim - avsak takych je minimum - a vidis to aj tu na forach... u distributorov bude nakupovat pomaly kazde dieta ako v BILLA supermarketoch...
// Pimp_C ZL na podnikanie v oblasti predaja vypoctovej techniky? ak ano tak prosim - avsak takych je minimum - a vidis to aj tu na forach... u distributorov bude nakupovat pomaly kazde dieta ako v BILLA supermarketoch...