najlepsi soundrack z hry
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
najlepsi soundrack z hry
co poviete ktora hra ma najlepsi soundtrack? imo je to NFS prostreet, ma fakt milo prekvapil.
-
seth82
Darca
Neverhood
Ale podla mna uplne naj je predsa len Diablo a Diablo 2, slovensky symfonicky orchester to nahral spolocne s Mattom Uelmenom...vynikajuca hudba, ktora dokonale dokresluje naladu v hre.
ale este spomeniem Dungeon Siege, ta hlavna melodia sa mi furt pacila. V dvojke sa to dokonca rozvinulo, takze tam to bolo este lepsie.
Ale podla mna uplne naj je predsa len Diablo a Diablo 2, slovensky symfonicky orchester to nahral spolocne s Mattom Uelmenom...vynikajuca hudba, ktora dokonale dokresluje naladu v hre.
ale este spomeniem Dungeon Siege, ta hlavna melodia sa mi furt pacila. V dvojke sa to dokonca rozvinulo, takze tam to bolo este lepsie.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ešte sem pripichnem Mafiu. Swing môžem, a veľmiseth82 napísal:Neverhood
A ešte sériu Half-Life - hoci tam nebola hudba ako taká, ale niektoré podmazy z predeľových scén ma dostali napr.
\Half-Life\Valve\media\Half-Life05.mp3 , alebo
\Half-Life\Valve\media\Half-Life13.mp3 - to Áčko elektrickej gitare nemá obdoby
Pamätníci, čo majú Halfa na disku si ich môžu pripomenúť
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Jednoznačne ide o jednotku. Buď Ti chýbalo zasunuté CD v mechanike, kde je zvuková stopa, alebosi mal nejakú okresanú cracknutú verziu, alebo vypnutú hudbu (aj ja som ju zo začiatku vypínal).
Vážne si toto ani raz nepočul? : podmaz visiaci na sendspace
-
Hotwire
Addict
vazne nic...medzi sound nastaveniami tam tusim hudba tiez nebola ale presne si to nepamatam takze mozne je ze naozaj som ju mal vypnutu...fikus-kukis napísal:Jednoznačne ide o jednotku. Buď Ti chýbalo zasunuté CD v mechanike, kde je zvuková stopa, alebosi mal nejakú okresanú cracknutú verziu, alebo vypnutú hudbu (aj ja som ju zo začiatku vypínal).