vista-xp-rapid konto za odmenu
vista-xp-rapid konto za odmenu
Ahoj
mam problem zo zosietovanim visti a xp.
na pripojenie k internetu a siet pouzivam router.
internet slape aj na xp a aj na viste no navzajom sa nevidia v sieti.
neviete niekto co a ako?
odmena rapid konto na 30dni
poznamka-uz je druhy den aktivne.
mam problem zo zosietovanim visti a xp.
na pripojenie k internetu a siet pouzivam router.
internet slape aj na xp a aj na viste no navzajom sa nevidia v sieti.
neviete niekto co a ako?
odmena rapid konto na 30dni
poznamka-uz je druhy den aktivne.
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: re:STomko
anopatuldo napísal:no nieco som skusal, ne nemam moc skusenosti s vistou.
moja vista je v Anglictine (miesta v sieti) ja som to tam nenasiel len (network sharing centre) je to spravne?
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=en
Link Layer Topology Discovery - potrebujes dostat do XP tento protokol, aby vista dokazala prehliadat adresare v XP a tusim aj opacne.
Ak chces v XP zdielat adresare, pozorne si prejdi Network and Sharing Center ci mas povolene zdielanie adresarov v ramci LAN pripojenia - ak si to mozes dovolit, tak vypni moznost Password protected sharing - nebude to od teba pri kazdom vstupe z XP na Vistu pytat heslo pre opravnenie...
ak by ti to pomohlo, RS konto mi nedavaj - dalsie nepotrebujem, tak si ho usetri
(som skorej nazoru ze pomahat si treba nezistne, tiez neponukam odmeny za to ze pomoze nabuduce niekto mne)
Link Layer Topology Discovery - potrebujes dostat do XP tento protokol, aby vista dokazala prehliadat adresare v XP a tusim aj opacne.
Ak chces v XP zdielat adresare, pozorne si prejdi Network and Sharing Center ci mas povolene zdielanie adresarov v ramci LAN pripojenia - ak si to mozes dovolit, tak vypni moznost Password protected sharing - nebude to od teba pri kazdom vstupe z XP na Vistu pytat heslo pre opravnenie...
ak by ti to pomohlo, RS konto mi nedavaj - dalsie nepotrebujem, tak si ho usetri
-
Jojko3191
Light Expert
ja mam tiez ten problem ze sa nemozem dostat s Visty do XP a naopak. Proste ani ked zadam IP tak mi nenajde ten druhy komp. Siet mam vlastnu cez router a mam este jedno PC a nanom mam XP a stadial mi ide napojit na druhe XP takze v sieti na routri chyba nebude.
Tak som skusil stiahnut ten "Link Layer Topology Discovery" ale napisalo mi ze neni mozne nainstalovat lebo uz ho mam. Mam tam SP3 tak asi to uz bolo v tom. Ale aj tak mi to nejde. Neviete este inak poradit?? Dost by som to potreboval.
PS: Tu vistu mam na NB a pripajam sa cez Wifi na router.
Tak som skusil stiahnut ten "Link Layer Topology Discovery" ale napisalo mi ze neni mozne nainstalovat lebo uz ho mam. Mam tam SP3 tak asi to uz bolo v tom. Ale aj tak mi to nejde. Neviete este inak poradit?? Dost by som to potreboval.
PS: Tu vistu mam na NB a pripajam sa cez Wifi na router.
-
Jojko3191
Light Expert
No neviem ci ta dobre chapem ale tak nejako to mam aj ja len tu siet som vytvoril cez router lebo ja na PC nemam wifi kartu. Ale uz som to spravil ze sa s Visty dostanem do XP ale s XP do Visty nie. Tam som mal taky problem ze sa mi zapol firewall (aj ked ja som ho vypinal) a ked som ho povolil tak uz ide spon to. A urcite aj vo Viste budem mat asi este nejaku ochranu zapnutu. Pokukam a dam vediet.poi napísal:ja som s kamaratom zosietoval tak ze som na PC pripojil net. A vytvoril vlastnu wifi siet pre PC a na tu siet som napojil notebook, tak si to skusal?