prosim vas vzdy ked mi niekto posle na mail na centrum.sk nejake video..tak sa mi to pusti cez mozillu ako vo wmp ale ja potrebujem tie videa stahovat lebo nejak sa mi nechcu prehrat cez ten wmp neviete kde vypnem tuto moznost ?
dakujem
spustenie videa cez mozillu
Re: spustenie videa cez mozillu
Nemozes si to vydeho stoahnut do hardisku?juslik napísal:prosim vas vzdy ked mi niekto posle na mail na centrum.sk nejake video..tak sa mi to pusti cez mozillu ako vo wmp ale ja potrebujem tie videa stahovat lebo nejak sa mi nechcu prehrat cez ten wmp neviete kde vypnem tuto moznost ?
dakujem
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: spustenie videa cez mozillu
no sak ked kliknem na to v prilohe tak sa mi to automaticky spusti vo winwdow media playeri...ktory sa spusti ako cez stranku a nejde mi to prehrat..potrebujem aby som to ukladal na hdd a nie rovno prehravalmidiam napísal:Nemozes si to vydeho stoahnut do hardisku?
juslik: uz som to tu pisal: http://www.hojko.com/post775389.html#775389
//edit: heh, sorry... som si asi zle precital otazku
//edit: heh, sorry... som si asi zle precital otazku
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
ja to potrebujem cez mozillukupo napísal:juslik: uz som to tu pisal: http://www.hojko.com/post775389.html#775389
Nastroje >> Moznosti >> Obsah >> dole mas Typy suborov >> Spravovat >> klikni si na koncovku aku ma to video, daj "Zmenit akciu" a vyber "Ulozit na disk"
ale podla mna, ak ti tie videa otvara vo Windows Media Playeri (co znamena, ze to pravdepodobne nie je nejake flash video typu youtube), tak by sa mali dat stiahnut aj tak, ze kliknes na ten link, co si ti niekto poslal pravym tlacitkom mysi a zvolis "Ulozit ciel odkazu ako"

ale podla mna, ak ti tie videa otvara vo Windows Media Playeri (co znamena, ze to pravdepodobne nie je nejake flash video typu youtube), tak by sa mali dat stiahnut aj tak, ze kliknes na ten link, co si ti niekto poslal pravym tlacitkom mysi a zvolis "Ulozit ciel odkazu ako"