kazdy ma vzdelanie v zivote v podstate tak, ako chcel, ako sa ucil, ake si dal priority...ale s tymi vysokymi skolami je to take...otazne
...nie kazdy co tam ide na to ma a nie kazdy co tam nejde na to nema...
dalsia vec je, ze kazdy clovek sa hodi na nieco ine, cize napriklad niekoho by dusevna - teda nie manualna praca neuspokojovala...cize ludia by sa nemali sudit podla toho, CO robia, ale podla toho, AKO to robia...
takze takto, momentalne chodim s jednym automechanikom, teda vyzera to ez ma necha,,,dost pije a vyhlasuje ze to robi aj pre to lebo si nevie predstavit ako budeme zit v buducnost ,kedze on bude automechanik a ja ta inzinierka, mne to ale vobec nevadi a zivot s nim by som si dokazala predstavit, kazdopadne to nici nas vztah pretoze jemu sa nepaci ze budem zarabat viac...a ze ma nedokaze zabezpecit financne, tolko moj nazor
danielita napísal:takze takto, momentalne chodim s jednym automechanikom, teda vyzera to ez ma necha,,,dost pije a vyhlasuje ze to robi aj pre to lebo si nevie predstavit ako budeme zit v buducnost ,kedze on bude automechanik a ja ta inzinierka, mne to ale vobec nevadi a zivot s nim by som si dokazala predstavit, kazdopadne to nici nas vztah pretoze jemu sa nepaci ze budem zarabat viac...a ze ma nedokaze zabezpecit financne, tolko moj nazor
no to ze je automechanik este neznamena ze nemoze zarabat viac ako ty inzinierka...
Mám taktiež jeden prípad...mal som jednu holku...bola o rok mladšia a ešte k tomu sprostá jak táčky(..štvorky na základke skoro zo všetkého)..ja chodím na gympel..už sedem rokov..a s tou babou som sa nemal o čom rozprávať(otázky typu,prečo som s ňou chodil nemienim komentovať..každý spraví nejakú chybu....)a preto sme sa aj rozišli...teraz mám priateľku,je o rok staršia..chodí na gympel..a rozumieme si úplne geniálne..ešte k tomu máme spoločné záujmy...
K téme..dá sa to,ale len vo veľmi ojedinelých prípadoch..nátlak z okolia bude každopádne dosť veľký..ale aj to sa dá trvajúcou láskou vyriešiť..
(mne prieteľkina mamka,keď som ju ešte nepoznal,vyčítala,že som od nej mladší..stačil s ňou jeden inteligentný rozhovor a bolo po probléme..a o tom sa už ani nezmienila..a doteraz s ňou veľmi dobre vychádzam..)-každý problém má aj svoje riešenie...
podla mojho nazoru nejde ani tak o vzdelanie, alebo pohyb v inej vrstve. skor by som to videl v spolocnych zaujmoch, zalubach a ak sa este zhodnete aj v nazoroch na zivot a na svet okolo vas tak mate vyhrate. a to bez ohladu na to ake mate vzdelanie a postavenie v spolocnosti.
a statistiky by som do toho tiez moc nezatahoval, lebo nikto nevedie statistiku o tom kolko vztahov krachlo medzi "rovnymi". je to naozaj individualne, ako tu uz poniektori z vas spomenuli.
danielita, to co tu opisujes, je len nedostatok sebavedomia, a to mozes napravit aj ty, ak ti na tom/nom zalezi!
Skuste si polozit otazku. Ste radi v pritomnosti niekoho kto je omnoho menej inteligentny ako vy? Mozno je to zo zaciatku sranda, ale rozhodne to omrzi a vyhladate opat spolocnost, ktora je vam ekvivalentna.
Ale co sa tyka rozdielu vo vzdelani tak to sa da, nasa profka matiky je doktorka a jej manzel robi v hore
aj podla mna je to individualne, ale dam taky priklad ze niekay futbalista , ktory ma len povynnu 10 rocnu dchadzku by si v pohode mohol rozumiet s niekaou vysokoskosky vzdelanou babou , podla mna je to individualne, a rodicia co by na to povedali? asi nic mali by sportovo - mudre deti
ked sa dvaja ludia maju radi a maju spolocne zaujmy tak na povolani vobec nezalezi a urobia si po svojom s rodicmi to moze byt inak ale predsa oni az tak nemozu zasahovat do vztahu svojich deti ale myslim si ze niektori by nesuhlasili s tym ze vystudovana zena chce stravit zvysok svojho zivota s "obycajnym" murarom
axXis napísal:Skuste si polozit otazku. Ste radi v pritomnosti niekoho kto je omnoho menej inteligentny ako vy? Mozno je to zo zaciatku sranda, ale rozhodne to omrzi a vyhladate opat spolocnost, ktora je vam ekvivalentna.
ale ten clovek ta niecim zaujal a nech si tu tvoju otazku polozim stokrat, tak vzdy je vysledok jasny a odpoved dana. to aky je clovek inteligentny zistis za par sekund, prinajhorsom za par minut a nie tahat to s nim/s nou cely zivot (pripadne par rokov).
presne tak, s tymto naprosto suhlasim...
inak nejde az tak o to, ze ma vysoku skolu, ale o inteligenciu, aj murar moze byt inteligentny
btw. mozno by sa aj ten murar citil menejcenny, ak by jeho vysokoskolsky vzdelana zenuska zarabala viac prachov ako on. aspon mne by to bolo dost trapne