Drago napísal:No to bych zrovna netvrdil, ze hlavny favorit na vitazstvo, ale o to tu nejde...som aj ja sklamany, no bohuzial, ale aspon na nieco je to dobre, kazdy rok tam zomrel vzdy nejaky zavodnik, alebo deti pobliz trate, tak teraz sa nic take nestane...ale zase keby Arabi zautocia tak...

chlapce tak tomu kur ze bol .. ma ovela lepsiu motorku ako minuly rok, sam povedal ze sa s nou o cosi lepsie jazdi ... tento rok ak by ho nesklamala motorka ako koneckoncou zatial vzdy okrem minuleho roku, tak ma najmenej na tu prvu 10tku ... myslim ze je to velmi pekne, kedze tam startuje pokial sa nemylim okolo 250 motoriek a quadov ... a kedze ma lepsiu teaovu podporu tento rok, tak ja by som to videl aj v prvej 5ke ... darmo, ale katrinak je dobry, myslim ze Jakes by mu mohol lahko sekundovat, ked sa trosku otuka ...
... inak je to velka skoda, sku*veni Mauretanci ... keby tam nezadrbali tych styroch frantíkov, tak zajtra nazhaveny pri TV ... sluboval sa tu najlepsi rocnik za poslednych 5- 6 rokov, najsilnejsie zastupenie kamionov v historii, otvorena nova trieda kamionov - Superproduction a tam take mena ako Loprais, Stacey, de Rooy a podobni ... v autach mohol vypalovat rybnik Sainz, kedze uz maju touareg II ... no jednym slovom automobilovy sport tymto velmi utrpel ... no ostava nam cakat este rok
edit:// dpc aki arabi ? wtf? v severozapadnej afrike ?

...